02 / 05 / 2024

Millennium Istanbul Golden Horn

Millennium Istanbul Golden Horn

Dünyaca ünlü otel zinciri Millennium Hotels & Resorts’un Türkiye'deki ilk oteli olan 'Millennium Istanbul Golden Horn' adıyla hizmete açıldı.

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Emlak İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mahmoud N.D.A. ve Nasser Khader ortaklığında kuruldu.

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Tabası tarafından kuruldu.

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Dream İstanbul Turizm İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Savaş Ercan ve Selim Bağcı tarafından kuruldu.

Golden İstanbul Turizm Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden İstanbul Turizm Ve Ayakkabıcılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Nael Zakaria Bakri  tarafından kuruldu. 

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli Alı Mohamed Altoumı Abdulgader tarafından kuruldu.

Millennium Istanbul Golden Horn açıldı!

Dünyaca ünlü otel zinciri Millennium Hotels & Resorts’un Türkiye'deki ilk oteli olan 'Millennium Istanbul Golden Horn' adıyla hizmete açıldı.

Golden Port İstanbul Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Port İstanbul Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı Anonim Şirketi, Abdulkadir Sürmeli Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ibrahım A.S. Alnazlı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 200 bin TL sermaye ile 11 Nisan'da Esenyurt'ta kuruldu.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn hizmete açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı..

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İSVİÇRE merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts’un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı.

Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn Haliç’te açıldı!

İsviçre merkezli uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts'un İstanbul’da ikinci Türkiye’de ise dördüncü oteli olan Mövenpick Hotel Istanbul Golden Horn İstanbul’un otel yatırımlarında yeni ilgi odağı haline gelen Haliç’te açıldı.

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn açıldı!

Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn, Eyüp Silahtarağa Mahallesi’nde haftasonu açıldı. Açılışa, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk, İçişleri Eski Bakanı Efkan Ala da katıldı...

Akgel Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Şubesi açıldı!

Akgel Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Mövenpick Hotel İstanbul Golden Horn Şubesi, Tolga Urcan Şube Müdürlüğü'nde 6 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Dördüncü Mövenpick otel Haliç'te kapılarını açacak!

Türkiye'ye dördüncü Mövenpick oteli geliyor. Akgel Gayrimenkul Yatınm tarafından hayata geçirilecek olan 137 odalı Mövenpick Hotel istanbul Golden Horn, 2014'ün yaz aylarında kapılarını açacak...

Millennium Istanbul Golden Horn Haberi

Millennium Istanbul Golden Horn


İngiliz menşeili dünyaca ünlü otel zinciri Millennium Hotels & Resorts, Türkiye'deki ilk otelini İstanbul’da hizmete açtı. Asya, Avrupa, Ortadoğu, Yeni Zelanda ve Kuzey Amerika'da 60'dan fazla şehirde 130'dan fazla otelle hizmet veren Millennium Hotels & Resorts, 'Millennium Istanbul Golden Horn'Otel’de konuklarını ağırlıyor.

Tarihi Yarımada'da Ayvansaray-Balat bölgesinde yer alan 5 yıldızlı 'Millennium Istanbul Golden Horn', 3 adet suite, 21 adet deluxe, 90 adet superior, 13 adet standart olmak üzere 127 odaya sahip. Haliç’in eşsiz manzarasında, tarihi dokuyla lüks ve konforu buluşturan 'Millennium Istanbul Golden Horn', özel sokağından giriş imkanı bulunan ve gün ışığı alan 404 metrekare büyüklüğündeki balo salonu ile 300 kişiye kadar yaz ve kış davetleri için tasarlanan ön bahçesiyle de göz dolduruyor.

Otel misafirleri, Keros Restaurant’da açık büfe kahvaltı...