05 / 05 / 2024

Mıllennıum İstanbul iletişim

Mıllennıum İstanbul iletişim

Mıllennıum İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selami Çalışkan, Nurnisa Türkoğlu tarafından kuruldu.

Mıllennıum İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıllennıum İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selami Çalışkan, Nurnisa Türkoğlu tarafından kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Kordon İstanbul iletişim!

Ege Yapı imzasıyla Kağıthane'de Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçirilen Kordon İstanbul projesi 820 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kordon İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mıllennıum Realty Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullatıf Elsırhı ve Mohammed Alsarhı Najah ortaklığında kuruldu. 

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim!

Kütan Mühendislik Loca Gayrettepe iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Loca Gayrettepe'de fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor...

Central Park İstanbul iletişim!

Central Park İstanbul iletişim için satış ofisiyle 444 6 777 numaralı telefondan irtibata geçebilmek mümkün. Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 22 katlı 5 blok yer alıyor.

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim numarası 0212 924 16 16 olarak belirtiliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen 24 ay 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabiliyor.

Adım İstanbul iletişim bilgileri!

Adım İstanbul iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi. Dairelerin 2+1'den 5+1'e kadar farklı şekilde dizayn edildiği proje İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası taşıyor.

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim!

Başakşehir Adım İstanbul satış ofisi iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Başakşehir Kent Merkezi'ne yakın konumda olan projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Adım İstanbul satış ofisi iletişim!

Evvel İstanbul'a yakın konumda inşa edilecek olan proje toplam 16 bin 463 metrekare alana yayılıyor. Adım İstanbul satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede 500 adet bağımsız birim yer alıyor. Topkapı Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Cevizlibağ Seyr-i İstanbul iletişim!

İstanbul'un Avrupa yakasında Cevizlibağ'da yükselen projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Cevizlibağ Seyr-i İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 352 231 18 18 olarak belirlendi.

Basın Ekspres Sone İstanbul iletişim!

Basın Ekspres Sone İstanbul iletişim için 0212 244 54 54 telefon numarasını arayabilirsiniz. Arsa alanı 32 bin 265 metrekare olarak belirlenen proje 1.067 adet konuttan oluşuyor.

Mıllennıum İstanbul iletişim Haberi

Mıllennıum İstanbul iletişim

Mıllennıum İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  20 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Selami Çalışkan, Nurnisa Türkoğlu tarafından kuruldu.

Mıllennıum İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak hür türlü küçük ve büyük yapılar ve her türlü okul, hastane, hava meydanları, limanlar,sulama kanalları, köprü, yol, sınai yapı ve Baraj,Enerji tesisleri,santraller,fabrika inşaat işlerini taahhüt etmek, yapmak ve yaptırmak veya emaneten yapımcı olarak bu işleri üslenmek. Her türlü tesisat işleri, her türlü dolgu, hafriyat işleri yapmak.Kat karşılığı arsa almak, parsellemek sureti ile aracılık yapmamak kaydıyla satmak, takas etmek ve kat karşılığı inşaat yapmak,...