03 / 05 / 2024

millet bahçesi başakşehir

millet bahçesi başakşehir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da vatandaşların hizmetine sunulan beş millet bahçesini takiben diğer şehirlere de en az bir millet bahçesi yapılacağını belirterek, bu hedefle tasarlanan 33 yeni park projesinin son aşamaya geldiğini söyledi.

Bahçeşehir 1. Kısım'da 390 milyon TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Başakşehir Belediyesi ihale tarihini duyurdu!

Başakşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir 1.Kısım (Tatarcık) mahallesinde yer alan konut imarlı arsayı satıyor. İşte o ihale ilgili detaylar ve tüm şartlar...

Başakşehir Onurkent 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Başakşehir ilçesi, Başakşehir Mahallesi, 1411 ada, 1 parsel ve 5 parselin Güneyindeki Tescil Dışı Alana ilişkin (İkitelli Gecekondu Önleme Bölgesi Onurkent) 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Kırşehir Mucur Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Yenice Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi 11 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesini 11 Kasım 2021 tarihinde saat 11:30'da gerçekleştirecek.

Uşak Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Uşak Merkez Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Uşak Merkez Kurtuluş Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Uşak Millet Bahçesi ihalesi 14 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Millet Bahçesi projesinin ihalesini 14 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi’nde çalışmalar başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Andırın'da millet bahçesi projesini başlattı. Millet bahçesi 50 bin metrekare üzerine inşa edilecek. 

Van Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları başladı!

Van'da hayata geçirilen projeler hakkında bilgi veren Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Emin Bilmez, Van Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir'de hayata geçecek millet bahçesi projesinin detaylarını anlattı. Başkan Ekinci, 140 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan devasa millet bahçesi projesi için ihale yapılacağını açıkladı. 

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Kahramanmaraş Pazarcık Millet Bahçesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Pazarcık ilçesine 60 bin metrekare büyüklükteki alanda inşa edilecek Millet Bahçesi için çalışmalara başladı.

millet bahçesi başakşehir Haberi

millet bahçesi başakşehir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Başak-şehir, Kayaşehir, Hoşdere, Baruthane ve Çırpıcı Millet Bahçelerinin açılışıyla 100 günlük icraat programında yer alan taahhütlerinden birini daha yerine getirdiklerini belirtti. Erdoğan, "Hedefimiz, her şehrimize en az bir tane millet bahçesi kazandırmaktır. Şehirlerimizi yemyeşil hâle getirene kadar millet bahçelerimizle, ağaç dikimlerimizle ve diğer faaliyetlerimizle durmadan, usanmadan çalışmayı sürdüreceğiz" dedi.

"KİŞİ BAŞINA DÜŞEN YEŞİL ALAN YÜZDE 10 ARTTI"

TOKİ Dergi'de yer alan habere göre; İstanbulluların hizmetine sunulan 1,5 milyon metrekare büyüklüğe sahip beş millet bahçesiyle şehirde kişi başına düşen yeşil alan miktarının yüzde 10 arttığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: "Çeşitli projeler için yerinden edilen her ağaca karşı uygun bir yerde katbekat fazlasının dikilmesini ve yeşertilmesini sağladık. Sadece geçen yıl bu şehirde 180 bin yeni ağaç dikildi,...