12 / 05 / 2024

milletvekilllerinin yeni odaları

milletvekilllerinin yeni odaları

Türkiye Büyük Millet Meclisi, modern ve elektronik kontrol sistemli akıllı bina statüsündeki yeni Halkla İlişkiler Binası'na kavuştu. Milletvekilleri, kura çekiminin ardından, binadaki yeni odalarını görmeye başladı...

Zincir marketlerde yeni sistem! 81 ilde geçerli olacak! Migros, BİM, ŞOK, A101, CarrefourSA...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar üretici ile market arasında fiyat farkının bazı ürünlerde yüzde 683'e kadar tırmandığını söylemişti. Peki, hangi ürünlerde fiyat yüksek? Zincir marketlerde yeni sistem nasıl işleyecek? İşte detaylar...

Adore Mobilya öğrenci odalarında yüzde 40 indirim! İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Yeni eğitim yılı başladı. Öğrenciler okullarına döndü. Ancak evlerde de hummalı bir çalışma var. Özellikle yurtlarda kalamayan ya da tercih etmeyen üniversite öğrencileri kendi evlerini dizayn etme derdine düştü. Öğrencilerin imdadına yetişen Adore Mobilya öğrenci odalarında yüzde 40’a varan indirim

İşte yeni ofis kültürü!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "Evden çalışma uzaktan çalışmaya dönüşüyor. Artık paylaşımlı ofisler hayatımıza girecek. Yeni nesil iş hanı kuruyoruz. Göz göz odalar olacak" diye konuştu.

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi binasının 3 katı tamamlandı!

Gölcük Yeni Devlet Hastanesi’nin inşaatı hızla sürüyor.  Odaların bulunduğu binanın zemin üstü 3 katı tamamlandı...

İskenderun Teknik Üniversitesi’ne yeni fakülte müjdesi!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, İskenderun Teknik Üniversitesi’ne fakülte yaptırmak için kolları sıvadı. İSTE bünyesinde yeni bir Fakülte binası yapımı için imzalar atıldı.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Talas'ta yeni imar planları hazırlanıyor!

Talas Belediyesi, ilgili meslek odaları ve müteahhitlerin katılımıyla yeni imar planı ve kentsel dönüşüm çalışmalarını konuşmak adına toplantı düzenledi.

Taşköprü Ziraat Odası'nın yeni binası açıldı!

Taşköprü Ziraat Odası Başkanlığı’nın yeni binası Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın da katıldığı törenle açıldı..

Kayseri Yahyalı'ya yeni sanayi sitesi inşa ediliyor!

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Yahyalı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından bölgede yeni sanayi sitesinin yapılması için çalışmalar başladı. Proje 400 dönümlük arazi üzerinde inşa edilecek.

İder Mobilya İkaros Yemek Odası Takımı yeni bir soluk getiriyor!

İder Mobilya’nın, ceviz rengindeki İkaros Yemek Odası, yalın görünümü ve fonksiyonelliği dengeli bir bütünlük içerisinde sunarak yemek odalarının şıklığına yeni bir soluk getiriyor.

TBMM'de milletvekillerine 90 metrekarelik odalar yapılacak!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ'cü hainlerin bombaladığı TBMM'de, inşaat çalışmaları devam ederken Kurban Bayramı'nın ardından yıkılan eski halkla ilişkiler binasının yerine de milletvekilleri için yeni odalar yapılması kararlaştırıldı.

Çilek, Trio ile genç odalarına yeni bir soluk getiriyor!

Trio serisiyle, sektöre yeni bir soluk getiriyor. Trio serisiyle odalarında uzun süre vakit geçirmeyi seven gençler için yalın tasarımı minimalist çizgilerle buluşturan Çilek, sunduğu ekstra çözümlerle de gençlerin yaşam alanlarına mutluluk katıyor.

Samsun Canik BAŞARISEM Merkezi yeni binasına taşındı!

Canik Başarı Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi BAŞARISEM 30'a yakın amfi, kütüphane ve sunum odaları bulunan bulvardaki yeni binasında eğitim vermeye devam edecek.

milletvekilllerinin yeni odaları Haberi

milletvekilllerinin yeni odaları


TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Haydar Çiftçi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milletvekillerinin yeni Halkla İlişkiler Binası'ndaki odalarının kura çekiminin biraz gecikmeli de olsa bugün yapıldığını söyledi.


Milletvekillerinin 27 Mart Perşembe gününden itibaren yeni odalarına taşınacaklarını belirten Çiftçi, binanın toplam kapalı alanının 98 bin metrekare olduğunu kaydetti. Çiftçi, TBMM KİT ile Plan ve Bütçe Komisyonu hariç bütün ihtisas komisyonlarının yeni binaya taşınacağını ifade etti.


Çiftçi, Milletvekili Hizmetleri Başkanlığı, İşletme ve Yapım Başkanlığı ile Destek Hizmetleri Başkanlığı personelinin de bu binaya taşınacağını kaydederek, binanın akıllı bina statüsünde olduğunu bildirdi. Yeni binadaki milletvekili odalarının, eski binadaki odalar ile mukayese edilemeyecek kadar daha kullanışlı olduğunu söyledi. 


Binada resimlerle klasik Türk sanatları konusunda nasıl bir çalışma yapabileceklerini düşündüklerini dile getiren Çiftçi, "Bu çalışma sonucunda iyi bir ekip kurduk....