07 / 05 / 2024

Milli Emlak Afyonkarahisar

Milli Emlak Afyonkarahisar

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü Afyonkarahisar Erken Kasabası ve Sülümenli Kasabası 'nda yer alan 3 adet gayrimenkulü 24 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak.

Milli Emlak arsa satışları açıklandı: İki ilde 4 arsa ile 3 arazi satılacak! 

Trabzon Araklı ve Afyonkarahisar Evciler'de yer alan 3 arsa ile 4 arazi satılıyor. Milli Emlak arsa satışları açıklandı. İşte tüm detaylar...

İki şehirde KDV'den muaf arsa satılacak! Milli Emlak'ın Nisan 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir ve Afyonkarahisar'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 4 Nisan ve 16 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan 3 ilde Nisan 2024 fırsatı! 130 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsa ve arazi satacak! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Balıkesir, İzmir ve Afyonkarahisar'da 3 gayrimenkul satacak. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan İzmir ve 1 şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İzmir ve Afyonkarahisar'da yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihaleleri 4 Nisan ve 25 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya, Rize ve Afyonkarahisar'da bulunan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arsa ve araziler KDV'den muaf...

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 fırsatı! İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aydın Kuşadası ve Afyonkarahisar Çay'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı o Nisan 2024 ihaleleri...

Milli Emlak'tan Nisan 2024 müjdesi! İki şehirde KDV'den muaf arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Afyonkarahisar ve Rize'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 3 Nisan ve 4 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak o ildeki 28 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf! 

Afyonkarahisar İscehisar Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, İscehisar ilçesinde yer alan 28 adet Hazine gayrimenkulünü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Afyonkarahisar İscehisar'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

O ildeki 15 adet arsa ve arazi KDV'den muaf satılıyor! Milli Emlak'tan yüzde 20 indirim müjdesi! 

Afyonkarahisar İhsaniye Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, İhsaniye ilçesinde yer alan 15 adet arsa ve araziyi hem KDV'den muaf hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki İhsaniye'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları kaç lira? 

Milli Emlak tam 93 adet gayrimenkulü 8 taksitle satışa çıkardı! Bu ilden arsa, arazi ve ev sahibi olabilirsiniz! 

Afyonkarahisar Emirdağ Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, Emirdağ ilçesinde yer alan 93 adet Hazine taşınmazını 8 taksitle satıyor. İşte detaylar...

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Sultandağı'ndaki imarlı arsa da mevcut. Söz konusu arsanın satış fiyatı 45 bin TL olarak belirlendi.

Milli Emlak'tan o ilde 12 bin 600 TL'ye konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar'da yer alan konut imarlı arsa da bulunuyor. Arsanın satış fiyatı 12 bin 600 TL olarak belrilendi.

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 21 bin TL'ye konut imarlı arsa satılıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yayımlanan Kasım 2022 ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Şuhut'ta bulunan konut alanı imarlı arsa da mevcut.

Milli Emlak Afyonkarahisar Haberi

Milli Emlak Afyonkarahisar


Afyonkarahisar Erken Kasabası ve Sülümenli Kasabası 'nda yer alan 3 adet gayrimenkulün en yüksek muhammen bedeli 2 milyon 884 bin 785 lira, en düşük muhammen bedeli ise 1 milyon 913 bin 562 lira olarak belirlendi. İhale 24 Eylül 2013 tarihinde gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için