28 / 08 / 2024

Milli Emlak arazileri

Milli Emlak arazileri

Milli Emlak'ın 2006 yılı envanterine göre, devletin 2 milyon 182 bin 436 parça taşınmazı bulunuyormuş. 5 milyar 278 milyon metrekare yüzölçümü bulunan İstanbul'un ise yaklaşık üçte biri devletin hüküm ve tasarrufundaymış.

2004 yılında Hazine arazilerini işgal edenlere yeni imkan tanınmış!

2004 yılında Hükümet, Hazine arazilerini işgal ederek kullananlara, yeni bir imkan tanımış. Milli Emlak, işgalcilerle 'kiracılık sözleşmesi' imzalayacakmış ve 100 bin kişinin işgalci olduğu İstanbul'dan 100 trilyon lira gelir elde edilecekmiş.

Milli Emlak'tan iki şehirde 15 bin ve 16 bin TL'ye arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Sivas'ta yer alan arsa ile arazileri 15 bin ve 16 bin TL'ye satışa çıkardı. Satış ihaleleri 19 Ağustos ve 27 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan iki şehirde Temmuz ve Ağustos fırsatı! KDV'den muaf arsa ve araziler satışta!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin Tarsus ve Niğde Merkez'de arsa ile arazileri satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Temmuz ve Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Edirne ve Sakarya'da KDV'den muaf arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Edirne ve Sakarya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Temmuz ve 12 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan hem Ankara'da hem de Çanakkale'de satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsa ve arazilerin satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan Didim ve Ayvalık'ta fırsat! Yazlık bölgelerde arsa ile arazi arayanlar dikkat!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Aydın Didim ve Balıkesir Ayvalık'ta yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 23 Temmuz ve 24 Temmuz'da gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan Ankara, Bolu ve Denizli'de satılık arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Bolu ve Denizli'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatları 142 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak iki ildeki arsa ve arazileri 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Taksitle ödeyebilirsiniz! 

Milli Emlak, Niğde ve Kastamonu'da yer alan 16 adet arsa ve araziyi taksitle ödeme imkanıyla satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Afyonkarahisar ve Ayvalık'ta satılık arsa ve arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Afyonkarahisar ve Ayvalık'ta yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan son dakika Ağustos fırsatı! Yüzde 20 indirimli arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Antalya ve Kastamonu'da yer alan arazileri yüzde 20 indirimli olarak satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri önümüzdeki Ağustos ayında gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzincan, Kayseri ve Yozgat'ta yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve Bolu'da 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Bolu'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Bolu'da yer alan arazinin satış fiyatı 37 bin TL, Ankara'da yer alan arazinin satış fiyatı ise 60 bin 500 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan yeni fırsat! Üç ilde 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kırıkkale, Erzincan ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 5 bin 50 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan şimdi de 13 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kırıkkale ve Tokat'ta yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. 

Milli Emlak arazileri Haberi

Milli Emlak arazileri



İstanbul'un 3'te 1'i devletin


Zincirlikuyu'daki Karayolları arazisinin rekor fiyatla satılmasının ardından gözler, Hazine'ye ait gayrimenkullere çevrildi. Devletin 2 milyon 182 bin 436 parça taşınmazı bulunuyor


Okan MÜDERRİSOĞLU - ANKARA


    Gayrimenkul piyasasındaki canlılık, gözlerin yeniden Hazine arazilerine çevrilmesine yol açtı. Özellikle Zincirlikuyu'daki Karayolları arazisinin 800 milyon dolar gibi yüksek bir fiyatla alıcı bulması karşısında, Hazine adına tescilli taşınmazların il bazında dağılımı da önem kazandı. ''Taşı toprağı altın'' denilen İstanbul'un yaklaşık üçte biri devlet malı olarak görünüyor. 5 milyar 278 milyon metrekare yüzölçümü bulunan İstanbul'un 1 milyar 673 milyon metrekaresi devletin hüküm ve tasarrufunda. 


DEVLETİN EN ÇOK TARLASI VAR 


    Maliye Bakanlığı...