05 / 05 / 2024

Milli Emlaktan üsküdarda satılık gayrimenkul

Milli Emlaktan üsküdarda satılık gayrimenkul

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Üsküdar ve Kartal'da yer alan iki adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 14 Mayıs 2014 tarihinde saat 11:00 ve 14:00'te gerçekleştirilecek...

Milli Emlaktan 90 bini olana müjdeli haber! Ucuza arsa sahibi olacaksınız!

Milli Emlak, uygun fiyatlı arsa satışlarına devam ediyor. Şimdi ise 90 bin TL'si olanlar arsa sahibi olma fırsatını yakalayabilirler. Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ucuz arsalar için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Milli Emlak üzerinden arsa sahibi olmak için merak edilen detaylar haberimizde...

Milli Emlak'tan İstanbul'da 116.9 milyon TL'ye satılık 164 konut!

İstanbul Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal, Adalar, Kadıköy, Maltepe ve Üsküdar ilçelerinde yer alan Hazine'ye ait 164 adet konutu 116 milyon 875 bin 542 TL'ye satıyor.

Milli Emlak'tan İstanbul'da satılık 36 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Ataşehir, Kadıköy, Maltepe, Pendik ve Üsküdar ilçelerinde yer alan 36 gayrimenkulü 18 milyon 922 bin TL'ye satıyor.

Girne Püsküllü'deki okul inşaatında çökme kalıplar yüzünden olmuş!

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, Girne Püsküllü'deki yapımı devam ederken dün iş kazası yaşanan okul binasında yapılan ilk incelemelere göre kazanın kurulan kalıplarda oluşan aksaklıktan kaynaklanabileceğini, fakat kesin sonucun detaylı incelemelerin ardından belirleneceğini açıkladı...

Üsküdar Ömer Öztürk Camii açıldı!

Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) 50. Dönem Genel Başkanı Ömer Öztürk adına Üsküdar'da yaptırılan, Ömer Öztürk Camii açıldı. Caminin açılışına Bilal Erdoğan katıldı.

Üsküdar İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilen Üsküdar İmam Hatip Ortaokulunun açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk YELKENCİ, Üsküdar Kaymakamı Mustafa GÜLER, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN ve Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa ATAŞ katıldı.

Üsküdar Burhaniye'de 1.9 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Üsküdar Burhaniye'deki tripleks villanın 25/100 hissesini satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 1 milyon 900 bin TL olarak belirlendi.

Kadıköy ve Üsküdar'da 4.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Kadıköy Suadiye ve Üsküdar Burhaniye'de bulunan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin toplam satış bedeli 4 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Emlak Konut Üsküdar arsa ihalesi sonuçlandı!

Emlak Konut'un üsküdarda sattığı arsanın fotoğrafı Emlak Konut GYO tarafından Üsküdar Barbaros arsası için düzenlenen arsa satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin ilk oturumu gerçekleşti.

Çamlıca Mesa Mesken'de teslimler Temmuz 2015'te!

Mesa Mesken imzası taşıyan Mesa Çamlıca projesi İstanbul Üsküdarda inşa ediliyor. Projede daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildi.

Saf GYO Üsküdar'da MEB ile birlikte okul inşa edecek!

Saf GYO Üsküdar Ünalan Mahallesinde İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğünce inşa edilmek istenen 32 derslikli orta öğretim okulunun, 24 derslik karşılığı gelen kısmı inşa edecek.

Milli emlaktan arsa nasıl alınır?

Milli emlakta bedelli veya bedelsiz,devir veya terk gibi bütün satış işlemleri gerçekleştirilebiliyor.Peki,milli emlaktan arsa nasıl alınır?İşte milli emlaktan arsa alınması işlemleri..

Validebağ'da yürütmeyi durdurma kararı verildi!

Validebağ'da yürütmeyi durdurma kararı verildi. İstanbul 7. İdare Mahkemesi, Üsküdarda Validebağ Korusu'nun girişine yapılması planlanan camiyi de kapsayan Nazım İmar Planı Tadilatı' nın yürütmesini durdurdu.

Milli Emlaktan üsküdarda satılık gayrimenkul Haberi

Milli Emlaktan üsküdarda satılık gayrimenkul


Milli Emlak Kartal ve Üsküdar'da iki adet gayrimenkul satıyor. Üsküdar Burhaniye ve Kartal Soğanlık'ta  yer alan iki adet gayrimenkulün muhammen bedelleri 1 milyon 942 bin lira ve 7 milyon 437 bin lira olarak belirlendi. İhaleler 14 Mayıs 2014 tarihinde saat 11:00 ve 14:00'te gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için