27 / 04 / 2024

Milli Emlaktan 90 bini olana müjdeli haber! Ucuza arsa sahibi olacaksınız!

Milli Emlaktan 90 bini olana müjdeli haber! Ucuza arsa sahibi olacaksınız!

Milli Emlak, uygun fiyatlı arsa satışlarına devam ediyor. Şimdi ise 90 bin TL'si olanlar arsa sahibi olma fırsatını yakalayabilirler. Milli Emlak'ın satışa çıkardığı ucuz arsalar için son başvuru tarihi yaklaşıyor. Milli Emlak üzerinden arsa sahibi olmak için merak edilen detaylar haberimizde...



Devletin Milli Emlak Genel Müdürlüğü, vatandaşların arsa sahibi olma hayallerini gerçekleştirmek için yeni bir fırsat sunuyor. Yapılan duyuruya göre, 90 bin TL bedeli olan bir arsa satışı yapılacak. Satışı yapılacak arsalar ile ilgili detaylar şöyle...

Milli Emlaktan 90 bini olana müjdeli haber! Ucuza arsa sahibi olacaksınız!

90 bin TL ile arsa sahibi olma fırsatı

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Balıkesir Sındırgı ilçesi sınırları içindeki konut imarlı arsanın satışını duyurdu. İnternet sitesi üzerinden yayınlanan resmi açıklamaya göre, ihale usulüyle gerçekleştirilecek olan arsa satışı Mayıs ayında başlayacak.

Satışa çıkarılan arsanın bedeli 91 bin TL olarak belirlendi. Balıkesir Sındırgı ilçesi sınırları içinde yer alan arsanın yüz ölçümü ise 260 metrekare olarak açıklandı. KDV muafiyeti uygulanacak olan arsanın konut imarlı olduğu da açıklama metninde yer aldı.

Arsa satışı, ihale usulüne göre gerçekleştirilecek. Balıkesir Sındırgı ilçesi sınırları içindeki bu konut imarlı arsa, ilgi duyanların dikkatini çekebilir. Mayıs ayında başlayacak olan ihale, arsa almak isteyenler için bir fırsat olabilir.


Geri Dön