09 / 05 / 2024

Milli trende son durum

Milli trende son durum

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, milli trenin kasım ayında raylarda olacağını bildirdi. Fikri Işık "2023 yılına kadar yurt içinde 70 manevra lokomotifi ve 110 hızlı treni hizmete almayı planlıyoruz" diye konuştu.

İki şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi fırsatı! Milli Emlak'tan son dakika Mayıs 2024 müjdesi!

Milli Emlak, Amasya ve Konya'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri 21 Mayıs ve 22 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan hem indirimli hem de KDV'den muaf arsa ile arazi satışı! Mayıs 2024 ihalelerinde son dakika!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mayıs 2024 ihale ilanları kapsamında Amasya Merkez'de arazi ve Çorum Bayat'ta da yer alan arsayı satışa çıkardığını duyurdu. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs 2024 fırsatı! 23 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Ankara'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan, 8 Mayıs, ve 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan son dakika Mayıs 2024 fırsatı! KDV'den muaf araziler 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Fiyatların 5 bin TL'den başladığı araziler KDV'den de muaf...

Milli Emlak'tan Nisan 2024 için son fırsat! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arsalar satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsaları satışa çıkardı. Muhammen bedelleri 8 bin TL olarak belirlenen arsalar KDV'den muaf olarak satılacak.

Milli Emlak'tan Nisan 2024 için son dakika fırsatı! 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü üç şehirde yer alan arazileri 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu ihaleler Nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan 7 bin TL'ye son dakika arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Kırıkkale'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış bedelleri 7 bin Türk Lirası'ndan başlıyor.

Milli Emlak iki ildeki 98 adet arsa ve araziyi satıyor! Milli Emlak ilan son dakika! 

Milli Emlak, Sivas ve Ankara'da yer alan 98 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki iki ildeki arsa ve arazilerin büyüklükleri, fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale metinleri...

Milli Emlak'tan son dakika taksitle arsa satışı! İki ildeki imarlı 5 arsa satışa çıktı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kocaeli ve Niğde'de yer alan 5 adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar için taksit imkanı sağlanıyor. 

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs fırsatı! 4 bin 500 TL'ye KDV'den muaf arazi satıyor! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü 3 şehirde yer alan arazileri 4 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri 24 Nisan, 26 Nisan ve 8 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan son dakika Nisan 2024 müjdesi! 4 bin TL'ye KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çorum ve Kırıkkale'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. 

İki ildeki 21 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor! Milli Emlak satış son dakika! 

Milli Emlak, iki ildeki toplam 21 adet arsa ve araziyi taksit seçeneğiyle satıyor. Peki söz konusu arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan son dakika Nisan fırsatı! 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Bayburt'ta yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı. Söz konusu satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak.

Milli trende son durum Haberi

Milli trende son durum

Türkiye'nin belli süre sonra raylı sistemlerde dünya otoritelerinden biri haline geleceğini vurgulayan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık "2023 yılına kadar yurt içinde 70 manevra lokomotifi ve 110 hızlı treni hizmete almayı planlıyoruz" diye konuştu.


Milli Elektrikli Lokomotif E1000 Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Bakan Işık, TCDD'nin manevra ve kısa mesafe yük taşıma ihtiyaçlarını karşılamak için 1 megavat gücünde elektrikli lokomotif geliştirildiğini ve prototip üretildiğini söyledi. 


Hızlı tren ve yüksek hızlı trenlere hareket kabiliyeti veren cer sisteminin yerli imkanlarla tamamlandığını belirten Işık, "Bunu lokomotif olarak tanımlıyoruz ama şu anda biz hızlı trenin cer sistemini yaptık. Şu ana kadar tamamı ithal ediliyordu. Test sürüşleri sonuçlanma aşamasında işler yolunda gidiyor, bir sonraki aşamaya geçtik" diye konuştu.


Bakan Işık, yüksek hızlı trenlerin cer sistemi için...