02 / 05 / 2024

milta turizm nakkaştepe aş hisseleri

milta turizm nakkaştepe aş hisseleri

Doğan Holding'in bağlı ortaklığı Milta Turizm, Nakkaştepe AŞ'deki hisselerini 97.6 milyon TL'ye Rönesans Gayrimenkul'e sattı.Milta Turizm'in Nakkaştepe Gayrimenkul Yatırımlar İnşaat AŞ'deki hisselerini 97.6 milyon liraya sattı.

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Miltaş Emlak Geliştirme Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 67 milyon 463 bin 947 TL sermaye bedeli ile Yakup Gürcüoğlu, Harun Gürcüoğlu ve Zekeriya Gürcüoğlu ortaklığında kuruldu.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

İstanbul'da en pahalı mezar yeri ücreti 37 bin 400 lira!

İstanbul'da Karacaahmet, Nakkaştepe, Zincirlikuyu, Aşiyan gibi 1. Grupta yer alan mezarlıklarda boş mezar yeri bedeli 34 bin TL'den 37 bin 400 TL'ye çıktı.

Nef Nakkaştepe fiyat listesi!

Nef Nakkaştepe fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Proje Kuzguncuk'da inşa ediliyor.

Nef Nakkaştepe fiyat!

Nef Nakkaştepe fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor...

Nef Nakkaştepe nerede?

“Foldhome” ve “Garantili Proje” gibi yeniliklerle öne çıkan Nef, yeni projesi için düğmeye bastı. Peki Nef Nakkaştepe nerede?

Nef Nakkaştepe ön talep topluyor! Yeni proje!

Son 4 senede, 18 projede 6 binin üzerinde konut teslimi yapan Nef, Nakkaştepe projesi için düğmeye bastı. Proje Üsküdar Kuzguncuk'ta hayata geçiriliyor.

Lysa Turizm Otelcilik Seyahat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lysa Turizm Otelcilik Seyahat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Önal Yassıtepe tarafından kuruldu.

Remta İnşaat Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Remta İnşaat Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Baban ve Talat Tepe ortaklığında kuruldu.

Kepez Emlak Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kepez Emlak Reklam Kimya İnşaat Malzemeleri Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 950 bin TL sermaye bedeli  ile Yusuf Tepe tarafından kuruldu.

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıtepe Sağlık Estetik Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sarıcı tarafından kuruldu.

Edeka Turizm İnşaat Gıda Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Edeka Turizm İnşaat Gıda Pazarlama Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tepe tarafından kuruldu. 

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

milta turizm nakkaştepe aş hisseleri Haberi

milta turizm nakkaştepe aş hisseleri

Doğan Holding'den KAP'a yapılan açıklamada, hisselerin Rönesans Gayrimenkul'e satıldığı, bu işlemden sonra Milta Turizm'in Nakkaştepe Gayrimenkul'de herhangi bir payının kalmadığı...