28 / 04 / 2024

milyoner servetleri ne kadar

milyoner servetleri ne kadar

Kovid-19 salgını 2020’de çok önemli zorluklar yaşattı. En az zorlananlar ise yine milyarderler oldu. 10 milyarderin altısı servetine servet katarken, düşüş yaşayanların kaybı da sınırlı şekilde oldu. İşte milyarderlerde son durum...

Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?

2023'ün ilk sekiz ayında 346 bin kişi daha milyoner olurken, Finans Uzmanı Ebru Usta 'Finansal olarak mutlu olmak için ne kadar paraya sahip olmak gerekir?' sorusunun yanıtını paylaştı. İşte Ebru Usta'nın o paylaşımı..

Milyoner sayısı dört ayda 132 bin arttı! Milyoner sayısı neden yükseliyor? 

Bankalardaki 1 milyon Türk Lirası ve üzerindeki mevduat hesapları ilk dört ayda 132 bin 683 arttı ve 982 bin 573’e yükseldi. Peki milyoner sayısındaki artışın sebebi ne? 

Zenginin malı züğürdün çenesini yorar! 2026'da milyoner sayısı 87.5 milyonu aşacak!

Ukrayna'da devam eden savaş ve faiz oranlarında yaşanan yükselişin varlık sınıflarını ve kişisel servetleri eritmesine karşın; küresel çapta milyoner sayısının artması öngörülüyor. İşte detaylar...

Doları durdurmak için ortaya atıldı 150 bin kişiyi milyoner yaptı

Devreye girdiği günden bugüne eleştirilen ve devlete büyük yük olacağı söylenen Kur Korumalı Mevduat fonunun bu yılın ilk 6 ayında toplamda 150 bin yeni milyoner yarattığı ortaya çıktı. Öte yandan milyonerlerin mevduatları ise yüzde 339 oranında artış gösterdi.

En zengin 500 ismin serveti 1.4 trilyon dolar eridi! Elon Musk, Bill Gates ve Mark Zuckerberg'in servetinde son durum!

Bloomberg Milyarderler Endeksi'ne göre, küresel finans piyasaları yüksek faiz oranlarının ve enflasyon kaygısının ağırlığında ezilirken, dünyanın en zengin 500 insanı bu sene toplamda 1.4 trilyon dolar kaybetti. Peki Elon Musk, Jeff Bezos, Bill Gates ve Mark Zuckerberg'in servetleri ne oldu? 

Donald Trump, gayrimenkul danışmanlığı sektörüne ilgiyi artıracak!

Dünyanın zirvesine bir Gayrimenkul sektöründen milyoner olan bir isim çıktı. Trump, ABD Başkanı oldu, gayrimenkul danışmanlığı sektörüne ilgi hızla artacak.

En zengin 35 Türk ailesinin serveti 1 yılda ne kadar değişti?

Türkiye‘nin en zengin 100 ismini açıkladı. Buna göre ilk sırayı 2,9 milyar dolar serveti ile Murat Ülker aldı. Peki Türkiye'nin en zengin ailelerinin servetleri 1 yılda ne kadar değişti?

Ankara 365 AVM müdürü Yüksel Kocatürk Corio Asset Direktörlüğü'ne getirildi

Yüksel Kocatürk, 9 Eylül 2009 tarihinde Corio Asset Direktörlüğü'ne getirildi...

Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesi açıldı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Tunceli'ye gelen Devlet Bakanı Faruk Çelik, Özel Munzur Koleji'ne bağlı fen ve Anadolu lisesinin açılışını gerçekleştirdi

Güneş Park Evleri'nde 1.732 TL taksitle 3+1! Hemen teslim!

Halkalı'da inşa edilen Güneş Park Evleri'nde 3+1'ler aylık 1.732 TL taksitle satılıyor

Anel, güneş enerjisi paneli üretecek!

Aneles Elektronik Alman Solarhandelsgesellschaft GmbH ile güneş modülleri üretimi yapmak üzere görüşüyor

Adana Karaisalı Eğlence Köyüne ilköğretim okulu yaptırılacak

Adana İl Özel İdaresi, Adana-Karaisalı Eğlence Köyüne 8 derslikli ilköğretim okulu inşaatını yaptıracak

Dilek Hanif evini InStyle Home Dergisi'ne açtı!

Ünlülerin ve sosyetenin modacısı Dilek Hanif evinin kapılarını InStyle Home Dergisi'ne açtı

milyoner servetleri ne kadar Haberi

milyoner servetleri ne kadar

Kovid-19 salgını dünya çapında iş kaybına ve ekonomik zorluklara neden oldu. Ama kasa yine kazandı. Sabah'tan Barış Ergin'in haberine göre; dünyanın en zenginleri servetlerine servet kattı. Yani 2020'de milyarderlerin keyfi yerindeydi. Gezegendeki 2 bin 200'den fazla milyarderin yüzde 60'ından fazlası daha da zengin oldu. Üstelik cüzdanlarına devasa boyutta girişler oldu. Sadece en büyük beş kazanan kişinin serveti toplamda 310.5 milyar dolar yükseldi. Serveti azalanlar ise yüzde 36 oldu. 

ELON MUSK ZİRVEDE

Elon Musk, Jeff Bezos, Zhong Shanshan, Dan Gilbert ve Bernard Arnault en çok kazananlar oldu. 110.3 milyar dolarlık servetiyle Elon Musk en çok zenginleşen isim oldu.

Jeff Bezos ise yıl boyunca servetine 67.5 milyar dolar daha kattı. Bu yıl elde edilen kazanımlar muazzam olurken, en zenginler için kayıplar daha sınırlı kaldı. 

Servetleri...