02 / 05 / 2024

MİM-Der mesut akgül

MİM-Der mesut akgül

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-Der) Başkanı Sezai Mallı ve Yönetim Kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü ziyaret etti..

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Emlak vergisini alıcı mı satıcı mı öder?

Emlak vergisi, gayrimenkul sahipleri tarafından her sene ödenen vergi oluyor. Peki, taşınmazın satılması halinde o yılın emlak vergisini alıcı mı satıcı mı öder? İşte yanıtı...

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı açıklamada "Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte devam eden ciddi kentsel dönüşüm projelerimiz var. Dünyanın en zor işi kentsel dönüşüm." dedi.

İnşaat Mühendisi Mesut Işık 25 yıl sonra ameliyat oldu!

25 yıldır böbreğindeki taşla yaşayan İnşaat Mühendisi Mesut Işık,  Üroloji ve Androloji Uzmanı Op.Dr. Evren Işık’ın gerçekleştirdiği ameliyatla sağlığına kavuştu. 

Meyatech Uluslararası Muayene Mühendislik Test Ve Ölçüm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meyatech Uluslararası Muayene Mühendislik Test Ve Ölçüm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Pekli tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm büyük bir fırsat!

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Altıağaç, Karaağaç ve Hüseyingazi mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi kapsamında incelemeler yaptı.

Mamak'a 271 milyonluk yatırım yapıldı!

Mamak Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı oturumu gerçekleşti. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak’a yapılan yatırım miktarının 271 milyon TL’ye ulaştığını belirtti.

Mesut Akgül Mamaklı müteahhitlerle buluştu!

Mamaklı müteahhitlerle bir araya gelen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Bölgemizde gecekondunun tamamen yok olması için bizler çeşitli kentsel dönüşüm projelerini büyük bir hızla yürütüyoruz." dedi

Akgül: 2023'te Mamak'ta gecekondu kalmayacak!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçede süren kentsel dönüşüm çalışmalarındaki son durumu HT Ankara'ya anlattı.

Mesut Akgül: Dönüşümde örnek ilçeyiz!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlığında toplanan Belediye Meclisi 2015 yılı faaliyet raporunu oy çokluğuyla kabul etti. Başkan Akgül toplantıda yaptığı açıklamada dönüşümde örnek ilçe olduklarını söyledi...

Mamak kentsel dönüşüm projelerinde son durum!

Mamak’ta büyük bir dönüşüme imza atan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yapımı devam eden Altıağaç-Karağaç-Hüseyingazi Kentsel Dönüşüm Projesi ve Gülseren-Anayurt Kentsel Dönüşüm Projesini yerinde inceledi.

Mesut Akgül Mamak yatırımlarını anlattı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ü makamında ziyaret etti. Başkan Akgül, Mamak Belediyesi tarafından hayata geçen ve başlatılacak olan projeler ile ilgili Bakan Kılıç’a detaylı bilgi verdi...

MİM-Der mesut akgül Haberi

MİM-Der mesut akgül

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-Der) Başkanı Sezai Mallı ve Yönetim Kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü ziyaret etti. Dernek çalışmaları ve inşaat sektörü hakkında bilgi aktaran Mallı, Mamak'ta yapılan hizmetler için Akgül'e teşekkür etti. Mallı, Mamak Belediyesi'nin müteahhitlerle karşılıklı fikir alışverişinde bulunmasının kendilerini memnun ettiğini belirterek, Akgül'ün Mamak'ta çıtayı yükselttiğini...