18 / 05 / 2024

Mim Elektromekanik İnşaat Kimin

Mim Elektromekanik İnşaat Kimin

Mim Elektromekanik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Mazlum Doğan Çelik, Mehmet Şenyuva ve İsmail Önalan ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hd Elektromekanik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Doğa Yiğit tarafından kuruldu.

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megel Elektromekanik Mühendislik Proje Ve Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Emre Petek tarafından kuruldu.

Elecon Elektromekanik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Elecon Elektromekanik İnşaat Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Uygun tarafından kuruldu.

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Mim Grup Aden Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mim Grup Aden Uyar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Adem Uyar tarafından kuruldu.

İkon Elektromekanik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkon Elektromekanik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Cem Öztürk tarafından kuruldu.

May Mim Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Mim Restorasyon İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Uygun tarafından kuruldu.

Er Elektromekanik İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Elektromekanik İnşaat Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Günay tarafından kuruldu.

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Hbf Yapı İnşaat Elektromekanik Gıda Turizm Danışmanlık Sosyal Hizmet İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadur Punar ve Faruk Çelik ortaklığında kuruldu.

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Mim Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Harun Kızılateş tarafından kuruldu.

Meg Elektromekanik İnşaat Petrokimya Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Meg Elektromekanik İnşaat Petrokimya Organizasyon Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 75 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Şeker tarafından kuruldu.

Dekare Elektromekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dekare Elektromekanik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Ercan tarafından kuruldu. 

Kates Elektromekanik İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kates Elektromekanik İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ferruh İşleyen tarafından kuruldu. 

Mim Elektromekanik İnşaat Kimin Haberi

Mim Elektromekanik İnşaat Kimin

Mim Elektromekanik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mazlum Doğan Çelik, Mehmet Şenyuva ve İsmail Önalan ortaklığında kuruldu. 

Mim Elektromekanik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegredevre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Mim Elektromekanik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Adres; Yamanevler Mah.Ata Sk.No:5 A...