02 / 05 / 2024

Mimai usulü satış

Mimai usulü satış

2003 yılında İş Bankası, 384 adet gayrimenkulü ''halktan teklif'' alma yöntemiyle satışa çıkarmış. ABD'de uygulanan bu yöntem ile alıcılar yapılacak olan toplantılara katılarak en yüksek tekliflerini sunacakmış.

İcra ve İflas Kanunu Uyarınca Elektronik Ortamda Yapılacak Satışların Usulü Hakkında Yönetmelik!

İcra ve İflas Kanunu Uyarınca Elektronik Ortamda Yapılacak Satışların Usulü Hakkında Yönetmelik bugünkü 31777 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İdealist Cadde'nin ticari üniteleri satışa çıktı! 

İdealist Cadde projesinde yer alan 1 konut ve 18 adet ticari ünite açık artırma usulü satışa sunuldu. 

Torkam E-5'te 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı!

E5 Otoyolu’nun Sefaköy-Florya aksında hayata geçirilen TORKAM E5 projesinin Açık Çarşı E5 Cadde ve Metro Dükkanları açık artırma usulü satışa sunuldu. Yaklaşık 500 yatırımcının büyük ilgi gösterdiği yüksek katılımlı açık artırmada, 3 saatte 235 milyon TL'lik dükkan satıldı...

Kapadokya Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik!

Kapadokya Alan Başkanlığı Satın Alma ve İhale Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik bugünkü 31187 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şekerbank 52 ildeki 264 gayrimenkulünü satıyor!

Şekerbank’ın 52 ayrı şehirde bulunan ve aralarında tarla, arsa, bağ, bahçe, arsa, dükkan ve konutların olduğu ihtiyaç fazlası 264 gayrimenkulü açık artırma usulü satışa sunuluyor.

Torkam E5 Açık Çarşı'nın yüzde 70'i 3 saatte satıldı!

Torkam E5’in Açık Çarşı dükkânları açık artırma usulü satışa çıktı. Açık artırmada, 1. Etapta yer alan 124 düzayak dükkânın yüzde 70’i 217 milyon bedelle kısa sürede sahiplerini buldu...

TOKİ 32 ilde 242 arsayı satışa çıkardı!

TOKİ 32 ilde bulunan 242 arsayı açık artırma usulü satışa sundu. Toplam 2 milyon 198 bin 188 metrekare büyüklüğe sahip arsaların ihalesi 28 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek.

Avanos TOKİ’de 1 daire açık artırma usulü satışa sunulacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Avanos projesinde yer alan 1 adet konut açık artırma usulü satışa sunuldu.

Antalyaspor'un 40.5 milyon TL'lik arazisine alıcı çıkmadı!

Antalyaspor Kulübü Derneği tarafından 40 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarılan bin 850 metrekarelik arazinin ihalesine katılım gerçekleşmedi. İhale Komisyonu Başkanı Ziya Erbaş, arsanın pazarlık usulü satılacağını açıkladı. 

Antalya'daki 40.5 milyon TL'lik arazi pazarlık usulüyle satılacak!

Antalyaspor Kulübü Derneği tarafından 40 milyon 500 bin TL'ye satışa çıkarılan arazinin ihalesine katılım gerçekleşmedi. Antalyaspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Ziya Erbaş, arazinin pazarlık usulü ile satılacağını açıkladı.

Adana Seyhan'da 8.4 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Seyhan İlçesi'ne bağlı Zincirlibağlar Mahallesi'nde 2 arsa ihale usulü satışa sunuluyor..

Kocaeli Çayırova Belediyesi'nden 8.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Çayırova Belediyesi tarafından, Akse Mahallesi'ndeki arsa ihale ile usulü satışa sunuluyor. Arsa için ihale 27 Eylül'de yapılacak..

Osmaniye'deki eski turistik otel 22.5 milyon TL'ye satıldı!

Osmaniye Belediyesi, eski turistik otel olarak inşa edilmiş binayı kamuoyuna açık bir biçimde, ihale usulü satışa çıkarttı. Oteli 22 milyon 550 bin Türk Lirası bedel ile Türkiye çapından faaliyet gösteren kurumsal firma olan EVKUR Yükselen Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi almaya hak kazandı.

Mimai usulü satış Haberi

Mimai usulü satış



İş, gayrimenkullerini Miami usulü satacak


İş Bankası 384 adet gayrimenkulünü ABD'de yaygın olarak kullanılan ''halktan teklif'' alma yöntemi ile satışa çıkardı


    İŞ Bankası'nın 384 adet gayrimenkulü 25 Mayıs'ta 'halktan teklif' alma yönetimiyle satılacak. Satışa sunulan gayrimenkuller arasında yalıdan, fabrikaya, 23 dönümlük dev araziden villalara kadar bir çok farklı seçenek bulunuyor. 

    Daha önce BDDK ve Vakıflar Bankası ile çalışan Eskidji'nin son partneri İş Bankası, Eskidji'nin ilk defa uygulamaya koyacağı ve ABD'de son derece yaygın olan bu sistemde, Türkiye'nin her bölgesinden toplam 240 mimar ve mühendis görev yapacak. Alıcıların, 25 Mayıs Pazar günü saat 14.00'te İstanbul, Ankara, İzmir ve...