06 / 05 / 2024

mimar Alişan Çırakoğlu

mimar Alişan Çırakoğlu

AKG Gazbeton’un düzenlediği söyleşiler dizisi “Anlatılar”ın beşincisi, Mimar Alişan Çırakoğlu’nun katılımı ile İzmir Mimarlık Merkezi’nde gerçekleşti. Çırakoğlu, ilham kaynağının yaşadığı topluma duyduğu sorumluluk olduğunun altını çizdi.

Alişan Çırakoğlu kimdir?

Mimar Alişan Çırakoğlu kimdir? Mimar Alişan Çırakoğlu bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Alişan Çırakoğlu bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Alişan Çırakoğlu'nun biyografisi...

Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu vefat etti!

İTÜ 1968 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu hayatını kaybetti. 

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Merhumun ailesi taziye ilanı yayınladı.

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in oğlu Doğan Olguner vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in müzisyen oğlu Doğan Olguner, dün gece hayatını kaybetti.  

Mimar Doğan Kuban: AKM için keşke yarışma açsalardı!

Duayen mimar Doğan Kuban, Gazete Habertürk'ten Kübra Par ile röportaj gerçekleştirdi. Kuban, Murat Tabanlıoğlu'nun AKM projesini de yorumladı..

Ali Ağaoğlu: Konut fiyatlarının düşmesini beklemek hayal!

Ağaoğlu Çekmeköy Park projenin lansmanında konuşan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu "Konut fiyatlarının düşmesi hayal" şeklinde açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu'ndan bomba Kadir Topbaş yorumu!

Çekmeköy Park projesinin lansmanında konuşan Ali Ağaoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevinden ayrılan Kadir Topbaş ile ilgili bomba açıklamalar yaptı. Ağaoğlu, Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak, "Gitti, gitmesi de iyi oldu." dedi.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu'nun valeyle zor anları!

Ünlü işadamı Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, elini öpmeye çalışan vale yüzünden zor anlar yaşadı.

Ali Ağaoğlu kızına Uludağ’da bir düğün daha yapacak!

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için Çırağan Otel'de bir düğün yapmıştı. Ağaoğlu kızı için bir düğünde Uludağ’daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ali Ağaoğlu hafta sonunu Boğaz’da gezerek geçirdi!

Ağaoğlu şirketler gurubu başkanı Ali Ağaoğlu, önceki gün Bebek’te sıkışan trafikte görüntülendi. Çapkınlığı ile bilinen iş damının aracında yalnız başına olduğu görenleri şaşırttı.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

mimar Alişan Çırakoğlu Haberi

mimar Alişan Çırakoğlu

AKG Gazbeton’un düzenlediği söyleşiler dizisi “Anlatılar”ın beşincisi, Mimar Alişan Çırakoğlu’nun katılımı ile İzmir Mimarlık Merkezi’nde gerçekleşti. Özgün projeleri ve ödülleri ile “yeni çağın mimarı” olan Çırakoğlu, ilham kaynağının yaşadığı topluma duyduğu sorumluluk olduğunun altını çizdi.


Türkiye gazbeton üretiminde sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, Mimarlar Odası İzmir Şubesi işbirliği ile Ekim 2014 tarihinden bu yana düzenlediği söyleşiler dizisinin beşincisinde Alişan Çırakoğlu’nu konuk etti.


Usta mimarların sunumlarıyla yer aldığı “Anlatılar” serisi, mimarlık dünyasının önemli isimlerini, sektör temsilcilerini ve üniversite öğrencilerini bir araya getiriyor.


Alişan Çırakoğlu’nun tasarladığı, 2014’te XIV. Ulusal Mimarlık Ödülleri kapsamında proje dalında Başarı Ödülü alan AGÜ Mimar Sinan Kampüsü projesinde, tasarımın ana kaburgasını yapay gölet üzerine kurulan “köprü” ve köprü üzerinde birbiriyle bağlantılı binalar oluşturuyor. İklim şartlarının sert geçtiği bölgede, açık sosyal...