30 / 04 / 2024

Mimar Ayşe Elçi

Mimar Ayşe Elçi

Stil44,25 yıllık deneyimle ürettiği sıra dışı el emeği seramik banyo mutfak ürünlerini piyasaya sürdü.. Elişi seramik karolar ve lavaboları ilk defa tüketici ile buluşturan Stil44, bunun gururunu yaşıyor.

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Konutta devlet işe el atmalı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Konutta devlet işe el atmalı" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik o analizi...

Beyaz eşyada iç talep yükseldi, ihracat geriledi!

Türkiye Beyaz Eşya Sanayicileri Derneği'ne (TÜRKBESD) göre yılın ilk altı ayında yurt içi satışlar artarken, ihracat azaldı. Başkan Gökhan Sığın, üretimlerinin 33 milyon adet, ihracatlarının 26 milyon adet olduğunu ifade etti.

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Doların 1 ay sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Ya şimdi bakın ya da sonsuza dek pişman olun!

Altın ve dolar piyasalarında yaşanan hareketliliğin ardından pek çok vatandaş ne yapacağını şaşırırken; Analistler doların 1 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. İşte detaylar...

İstanbul'da 24 ay eşit taksit ve 300 bin TL peşinatla konut fırsatı! Resmen başladı! İsteyen herkes alabilecek!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin İstanbul'da hayata geçirdiği yeni projesinden 300 bin TL peşinat ve 24 ay eşit taksitle konut sahibi olmak mümkün. İşte proje detayları...

Ayşe İşler Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Ayşe İşler Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İşler tarafından kuruldu.

Mimar Ayşe Ayberk Batman kabri başında anılacak!

Mimar Ayşe Ayberk Batman için anma töreni düzenlenecek. Batman'ın ailesi ve sevenleri anma töreni için ailesi bir mesaj yayınladı.

Hadise Ayşe Sultan Korusu’ndan ev alacak!

Geçtiğimiz yıllarda evine girmeye çalışan sapık yüzünden şok geçiren Hadise, korunaklı olan Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşındı. Bebek’teki Ayşe Sultan Korusu’na taşınan Hadise, 10 milyon liralık daire için kesenin ağzını açtı.

İşletmeci Ayşe Kucuroğlu milyonluk evi harabeye çevirdi!

İşletmeci Ayşe Kucuroğlu, Nilgün Keçili'nin Bebek'teki dairesinin aylık 10 bin liralık kirasını aylarca ödemeyince evden zorla çıkartıldı.

Erkut Soyak, Ayşe Şan ile tatile çıktı!

İstanbul'un stresli şehir hayatından uzaklaşan işadamı Erkut Soyak ve sevgilisi Ayşe San, Göcek'te tatil yapıyor. Güneş ve denizin tadını çıkaran aşıklar, özel tekneleriyle Ege'nin mavi koylarında gezindiler.

Ali Ağaoğlu, Ayşe Özyılmazel'e 500 bin liralık dava açtı!

Ayşe Özyılmazel, Ali Ağaoğlu’na hakaret nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.Ali Ağaoğlu da boş durmadı. İşadamı, Özyılmazel’in köşe yazısından kendisine hakaret ettiği iddiasıyla 500 bin liralık tazminat davası açtı.

Ayşe Özyılmazel'den Ali Ağaoğlu'na 250 bin liralık dava!

Ayşe Özyılmazel, işadamı Ali Ağaoğlu’na 250 bin liralık manevi tazminat davası açtı. Özyılmazel, Ağaoğlu’nun e-posta hesabından ağır hakaretler içeren mesaj aldığını iddia etti.

Mimar Ayşe Elçi Haberi

Mimar Ayşe Elçi

Mimar Ayşe Elçi tarafından 1992 yılında kurulan Step Mimarlık’la başlayan Stil44’ün deneyim öyküsü, 1999 yılında Step Collection markasıyla ve 2012’de bünyesine eklediği Step Sanat Atölyesiyle sürdü. Tüm bu deneyimlerin ardından Stil 44 markasını hayata geçiren firma, seramikle ahşabı, geçmişle geleceği bağlayan özgün çalışmalarıyla, yaşadığınız mekânlarda fark yaratıyor.


Kişiye ve mekana özel çalışmalarında yapılabildiği mutfak banyo serisine yurtdışından taleplerin de çok olduğunu belirten markanın yaratıcısı mimar Ayşe Elçi “ yeni koleksiyon ile dekorasyona farklı bir soluk getirmeyi hedefledik ve ürünlerin hem yurtiçi hem de yurtdışında beğeniyle karşılanmasından çok memnun olduk,yeni tasarımlarımıza bu motivasyonladevam edeceğiz” diyor


Toprak, hava, su ve ateş en önemli elementler insan eli ile buluşuyor

Stil44 markasının ortaya çıkış öyküsü de en az ürünleri kadar sıra dışı. İnsanın dünya üzerindeki varlığının...