15 / 05 / 2024

mimar Bayram Ali Yılmazın yaptığı projeler

mimar Bayram Ali Yılmazın yaptığı projeler

17 Ağustos 1999 Marmara depreminde işini ve birikimlerini kaybeden Yalovalı mimar Bayram Ali Yılmaz 2002 yılında geldiği Afganistan'da kurduğu inşaat şirketiyle ülkenin en büyük şirketleri arasına girdi.

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuşmer Turizm İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Kurt ve Mustafa İsmet Kurt ortaklığında kuruldu.

SON DAKİKA, YKS Sınav takvimi belli oldu! YKS 8-9 Haziran 2024'te yapılacak

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, sınav takvimine göre Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 8-9 Haziran 2024'te yapılacağını bildirdi. Öğrenciler tarafından merakla beklenen YKS sınav takvimi belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Albayraklar Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Albayraklar Hafriyat İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bayram Ali Albayrak tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Ali Firuzan Baytop vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Firuzan Baytop, hayatını kaybetti.

Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu vefat etti!

İTÜ 1968 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu hayatını kaybetti. 

Çlk Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çlk Taahhüt İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Ali Çelik tarafından kuruldu.

Cedid Ali Paşa Camisi gelecek ramazanda açılacak!

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde Mimar Sinan'ın Selimiye'yi inşa etmeden 20 yıl önce yaptığı Cedid Ali Paşa Camisi, gelecek ramazanda açılacak..

Kirazlıtepe'nin 103 dönümü kentsel dönüşüme hazır!

Yıllardır tartışmalara konu olan Kirazlıtepe kentsel dönüşüm projesinde uzlaşma hala sağlanamadı. Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm İmar ve Güzelleştirme Derneği Başkanı Bayram Ali Kot, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Konyaaltı'nda daha önce bataklık olan yerlere 6 katlı binalar mı yapılıyor?

Jeoloji Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Bayram Ali Çeltik, Antalya'nın Kaş’tan, Gazipaşa’ya kadar deprem bölgesi olduğunu belirtti. Bayram Ali Çeltik, "Antalya olası bir depreme hazır değil" dedi...  

Silivri Mimar Sinan Köprüsü Mayıs'ta tamamlanacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi aldı. Mimar Sinan Köprüsü’nü denetleyen Vali Yerlikaya, restorasyon çalışmalarının tamamlanacağı tarihi açıkladı.

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Merhumun ailesi taziye ilanı yayınladı.

Edirne Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor!

1565 yılında Mimar Sinan tarafından Edirne'de yaptırılan Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor. Çarşı, alışverişin odağı olmaya devam ediyor.

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli el öpme!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, bayramın ilk günü helikopteriyle Bodrum'dan İstanbul'a gidip annesinin elini öptü...

mimar Bayram Ali Yılmazın yaptığı projeler Haberi

mimar Bayram Ali Yılmazın yaptığı projeler

1999 Marmara depremine ithafen Bay99 adını verdiği şirketle Afganistan'da bir çok projeye imza atan Bayram Ali Yılmaz Dubai'de de uluslararası bir projeyi yürütüyor. Yılmaz Kabil merkezli şirketiyle şimdi Türkiye ve Afganistan arasında iş potansiyelinin arttırılması için resmi girişimlerde bulunuyor.



Bayram Ali Yılmaz 17 Ağustos Marmara depremi mağdurlarından biri. Yalova'da bir inşaat şirketinde mimar olarak çalışan Yılmaz depremde tüm birikimlerini kaybetmiş. Çalıştığı şirketin kapanması ardından uzun süre işsiz kalan Yılmaz, son çareyi dünyanın iç savaş ve Taliban terörü ile tanıdığı Afganistan'da NATO işgali ardından başlatılan yeniden yapılanma çerçevesinde bir Türk şirketiyle birlikte mimar olarak çalışmakta bulmuş.



2002 yılında geldiği Afganistan'da şansızlıkların yakasını bırakmadığı genç mimar, çalıştığı şirketin iflası ardından beş parasız bu zorlu coğrafyada kendine yeni bir hayat kurmanın yollarını aramış. Sonunda...