05 / 05 / 2024

mimar Buğrahan Şirin

mimar Buğrahan Şirin

Mimar Buğrahan Şirin kimdir? Mimar Buğrahan Şirin bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Buğrahan Şirin, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Buğrahan Şirin...

Ünlü mimar sordu: Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? Bu çirkine olan merakımız sizce neden? 

Ünlü mimar Şenol Gökner resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? bu çirkine olan merakımız sizce neden?" diye sordu. İşte Şenol Gökner'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Depremde bu binaların hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz?

İTÜ mezunu Mimar Şenol Gökner, takipçileri ile iki farklı binanın fotoğrafını paylaştı ve bir soru sordu. Depremde bu binalardan hangisi yıkılır, hangisi yıkılmaz? İşte o soruya gelen yanıtlar...

Bohem Yapı Anonim Şirketi Kuruldu!

Bohem Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa’da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Fırat Sambur, Cengiz Çelik ve Saltuk Buğrahan Budak ortaklığında kuruldu.

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Devlet memuru statüsündeki peyzaj mimarı ve iç mimarlara müjde! Zam ve tazminatla ilgili karar geldi! 

Devlet memuru statüsündeki peyzaj mimarı ve iç mimarlar ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bu kapsamda, bu statüde olan peyzaj mimarı ve iç mimarlar zam ve tazminat kapsamına dahil edildi. İşte detaylar...

Prefabrik Bungalov ev almak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın! Tam 140 bin TL'ye kadar fiyatlar düştü!

Prefabrik Bungalov ev almak isteyenler için güzel haber geldi. 140 bin TL’ye kadar düşen fiyatlar sayesinde siz de kendinizi doğa ile baş başa şirin Bungalovunuzda huzurlu hissedeceksiniz. Siz de bu Bungalov evlerinden birine sahip olmak istemez miydiniz?

Eda Ece Kalamış'a taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi kuruldu!

Hec Mühendislik Danışmanlık Arge Teknoloji  Limited Şirketi Şişli’de   10 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Buğrahan Yorğun ve  Mehmet Yusuf Erbişim tarafından kuruldu.

Mimar olmak isteyenlere uzmanından öneriler!

Uluslararası platformlarda ülkemizi temsil eden genç mimar İren Elçisoy, bu yıl üniversite sınavına girecek olan gençlerin sorularına cevap verdi...

Eda Ece: Emlak haberleri seviliyor!

Bebek'te görüntülenen ünlü oyuncu Eda Ece sevgilisi Buğrahan Tuncer ile Ulus'ta ev aldığını iddialarını yanıtladı. 

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer Ulus'ta lüks bir siteye taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile aynı eve taşınma kararı aldı. Lüks siteye taşınacak çift yeni daireleri için 40 bin TL'yi gözden çıkardı. 

Tech Art İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tech Art İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Buğrahan Akkök tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

mimar Buğrahan Şirin Haberi

mimar Buğrahan Şirin

Buğrahan Şirin kimdir?

Buğrahan Sirin, Istanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezuniyetinin ardından Bauhaus-Dessau Vakfı'ndan aldığı bursla Almanya'da kentsel tasarım odaklı multidisipliner araştırma programına katıldı. 


Eğitiminin ardından, 6 senedir çalıştığı HPP International Architects'in İstanbul ofisini kurmadan önce Rusya, Hollanda ve Almanya'da 10 seneye yakın süre çalıştı. 


Kariyeri süresince pek çok eğitim ve konferansa katılıp tasarım ve yönetim alanında kendisini geliştirdi. Pek çok uluslararası mimari ve kentsel tasarım yarışmasına katılarak kariyerinde önemli bir başarı elde etti. 


Pek çok projenin uygulanması ve yönetiminde birebir görev aldı. Profesyonel hayatının yanında Şirin fotoğraf sanatı da icra etmektedir. 


Üç dili yüksek seviyede konuşan Şirin İstanbul ve Almanya'da ikamet etmekte olup bir çocuk...