12 / 05 / 2024

Mimar Cem Cemil Öztürk vefat

Mimar Cem Cemil Öztürk vefat

Bir süredir kanser tedavisi gören mimar, kültür insanı, siyasetçi kimlikleriyle tanınan, Sözcü yazarlarından Saygı Öztürk'ün de yeğeni olan Cem Cemil Öztürk hayatını kaybetti...

Mimar Cem Cemil Öztürk vefat etti! 

Bir süredir kanser tedavisi gören mimar, kültür insanı, siyasetçi kimlikleriyle tanınan, Sözcü yazarlarından Saygı Öztürk'ün de yeğeni olan Cem Cemil Öztürk hayatını kaybetti...

Osman Cem Çankaya: 375 tane futbol sahası kadar inşaat yaptık!

Ortaklarının tamamı mimar ve mühendislerden oluşan YP İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, başarılarındaki sırrın inşaat sektörünün tüm inceliklerini bilmek olduğunu kaydetti.

Mimar Doğan İnan vefat etti!

The Sofa Hotel İstanbul çalışanlarından Cem İnan'ın babası Mimar Doğan İnan vefat etti. İnan'ın cenazesi bugün Ankara Kocatepe Camii'nden öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Cebeci Asrı Kabristanı'nda toprağa verilecek.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

Cemil Şeboy: İzmir'e 65 kilometrelik metro hattı lazım!

AK Parti İzmir Milletvekili adayı Mimar Cemil Şeboy, İzmir'de trafik ve ulaşım sorunun çözmek için 65 kilometrelik metro hattının yapılmasının şart olduğunu söyledi.

Cemil Şeboy kimdir?

Mimar ve Buca Belediye Eski Başkanı Cemil Şeboy, AKP İzmir Milletvekili Adayı oldu. Peki, Cemil Şeboy kimdir? Cemil Şeboy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Cemil Şeboy..

Cem Demirci kimdir?

Deer Architects kurucu ortağı Mimar Cem Demirci kimdir? Mimar Cem Demirci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cem Demirci, Deer Architects'i ortağı ile ne zaman kurdu?

Cemil Özkök İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Cemil Özkök İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Cem Cek Özkök tarafından 7 milyon 530 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu.

Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir?

Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu kimdir? Mimar Burçin Cem Arabacıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Doç. Burçin Cem Arabacıoğlu, bugün hangi alanda çalışmalarına devam ediyor?

İstanbul’un ilk çelik apartmanı Cihangir’de hayata geçirildi!

İstanbul’un ilk çelik apartmanı Cihangir’de hayata geçirildi. Mimar Cem Sorguç tarafından tasarlanan Cihangir’deki NoXX Apartmanı projesi geçtiğimiz günlerde açıklanan Ulusal Mimarlık Ödülleri’nde Yapı Dalı Başarı Ödülü’ne layık görüldü.

Cem Sorguç kimdir?

Mimar Cem Sorguç kimdir? Mimar Cem Sorguç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cem Sorguç, bugüne kadar hangi projelere imza attı? İşte Mimar Cem Sorguç..

Cem Üçer kimdir?

Mimar Cem Üçer kimdir? Mimar Cem Üçer, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Cem Üçer, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte mimar Cem Üçer'in biyografisi...

Cem Altun kimdir?

Mimar Cem Altun kimdir? Mimar Cem Altun, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Cem Altun, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor? İşte mimar Cem Altun...

Mimar Cem Cemil Öztürk vefat Haberi

Mimar Cem Cemil Öztürk vefat

Aydın’da uzun yıllar mimarlık yapan, çevre ve doğa dostu birçok projeye imza atan, entellektüel birikimi ve kültür sanata olan ilgisi ile bilinen 65 yaşındaki Cem Cemil Öztürk, bir süredir mücadele ettiği kansere yenik düştü.

Sözcü'den Latif Sansür'ün haberine göre; eşi ile yazdığı ilk kitabı 8 gün önce çıkan Öztürk, Türkiye'de bir alışveriş merkezi içinde etnografya müzesi yapan ilk isimdi.

Dün gece yarısı fenalaşan ve hastaneye kaldırılan Öztürk, sabah saatlerinde hayatını kaybetti. Siyasetle de uğraşan Öztürk, 2009 yerel seçimlerinde CHP’den Aydın Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmuştu.

AVM İÇİNDE MÜZE KURMUŞTU

Aydın kişiliği ile herkesin gönlünde taht kuran Cem Cemil Öztürk, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Söke’deki bir alışveriş merkezi içinde 30 yıl boyunca Ege Bölgesi’nden topladığı 4 bin folklorik ürün için Otantika Etnografya Müzesi’ni kurmuştu.

İLK...