07 / 05 / 2024

mimar Dicle Begüm Arslan

mimar Dicle Begüm Arslan

Mimar Dicle Begüm Arslan kimdir? Dicle Begüm Arslan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Dicle Begüm Arslan, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Dicle Begüm Arslan..

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pretium Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marmara Forum Gayrimenkul Kiralama Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Bala Tekstil Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bala Tekstil Yapı İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Özbilgin tarafından kuruldu.

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Trea Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Begüm Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Begün Kervancıoğlu, Mutlu Arslan ve Selim Emre Uzuner ortaklığında kuruldu.

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Lagom Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Çalışkan tarafından kuruldu.

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de Begüm Tuğçe Çetinsaya ve Gökhan Çetinsaya ortaklığında kuruldu.

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi açıldı! 

Sualtı Tasarım Ve İç Mimarlık Uygulama Hizmetleri Limited Şirketi Eyüpsultan Şubesi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Begüm Kavruk tarafından açıldı. 

Buyap Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Buyap Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Begüm Kılıç , Uğur Yapıcı tarafından kuruldu.

Kiracılar hangi şartlarda tahliye edilebilir?

Star Kıbrıs köşe yazarı Begüm Gürel bugünkü köşesinde kiralanan gayrimenkullerde yaşanan sorunları kaleme aldı. İşte Begüm Gürel'in 'Kiralananın tahliyesi açısından şartlar ve iki haklı ihtar' başlıklı yazısı...

Birevim ve Çözüm Tasarruf birleşiyor!

Faizsiz ev sisteminin mimarı Birevim, Çözüm Tasarruf’la birleşiyor. Firmalar konuya ilişkin Rekabet Kurulu'na başvuru yaptı.

mimar Dicle Begüm Arslan Haberi

mimar Dicle Begüm Arslan

Dicle Begüm Arslan kimdir?

Mimar Dicle Begüm Arslan özgeçmişini şu şekilde anlatıyor; "Ankarada doğdum ve büyüdüm, Bilkent üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümününden mezun olduktan sonra Milano Domus Academy de Ürün Tasarımı Masterı yaptım. 


Dönüşümde ise İstanbul'a geçerek aktif bir şekilde çalışmaya başladım, yaklaşık dört sene boyunca YalınTan JeyanÜlkü İç Mimarlık'ta çalıştım, devamında ise kendi işimizi kurmak için ayrillarak ortağım Hatice Küstür ile beraber SOTO’yu kurdum.

Bununla beraber şu an La Salle Academy İstanbul'da Interior Design Bölümü'nde, Materials & Finishes dersini vererek yarı zamanlı öğretim üyesi olarak çalışmaktayım."


SOTO İç MImarlık ve Kreatif Danışmanlık

2013 yılında iç mimarlar Dicle Begüm Arslan ve Hatice Küstür'ün kurduklari stüdyo, kurulduğu günden bu yana, iç mekanların ve çevrelerinin gerçek potansiyellerini ortaya çıkarmak adına şahıslar ve markalarla işbirliği...