05 / 05 / 2024

Mimar Erdem Onur Çiftçi vefat

Mimar Erdem Onur Çiftçi vefat

Mimarlar Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Onur Çiftçi, 43 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi...

Mimarlar Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Onur Çiftçi vefat etti! 

Mimarlar Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Onur Çiftçi, 43 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi...

Yeni AKM binası Hasan Uçarsu'nun Mimar Sinan Operası'yla açılacak!

Atatürk Kültür Merkezinin (AKM) açılışı için Mimar Sinan Operası hazırlanıyor. Besteci ve müzikolog Uçarsu: "Benim için çok onur verici, çok kıvanç verici bir süreç oldu. Bu iş için seçilmiş olmaktan gurur duyuyorum" dedi...

Notre Dame Katedrali için Türk mimar Sunay Erdem'den çarpıcı fikir!

Dünyaca ünlü mimar Sunay Erdem yanan Notre Dame çatısı için bir proje üretti. Erdem, ''Çatıyı bir kamusal alana çevirebiliriz. Paris'in için yeni bir bakış, buluşma noktası olur'' diye konuştu. 

Mimar Sunay Erdem projesiyle Seul'de finale kaldı!

Seul Belediyesi'nin başlattığı uluslararası yarışmada ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem'in projesi finale kalmayı başardı.

Yüksek Mimar Ahmet Erdem Talu vefat etti!

Yüksek Mimar Ahmet Erdem Talu vefat etti. Talu'nun ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Sunay Erdem'in Meksika Duvarı Projesi birinci seçildi!

Ünlü Türk Peyzaj Mimarı Sunay Erdem önderliğinde tasarlanan Nogales Meksika Duvarı projesi halk oylamasında birinciliğe layık görüldü. 

Mimar Sunay Erdem dev proje yarışmasında finalde!

Mimar Sunay Erdem önderliğindeki Türk ekibin ABD-Meksika sınırında bölünmüş Nogales şehri için geliştirdiği proje yarışmada finale kaldı.

Emel Onur: Condo Hotel konseptinin mimarıyız!

Fanatik Gazetesi yazarlarından Zeynep Fıratoğlu, Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile röportaj yaptı. İşte o röportaj...

Onur Teke kimdir?

Mimar Onur Teke kimdir? Mimar Onur Teke, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Onur Teke, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Onur Teke..

Yüksek Mimar Ali Nejat Erdem vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Nejat Erdem 24 Nisan 2015 Cuma günü İstanbul'da vefat etti. Cenazesi 27 Nisan Pazartesi günü Beylerbeyi Hamid-i Evvel Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Edirnekapı Şehitliği'ne defnedilecek.

Onur Başkan kimdir?

İç Mimar & Gayrimenkul Danışmanı Onur Başkan kimdir? Onur Başkan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Başkan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Onur Başkan...

Onur Karlıdağ kimdir?

Craft312 Studio kurucusu Onur Karlıdağ kimdir? İç mimar Onur Karlıdağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Onur Karlıdağ, Craft312 Studio'yu ne zaman kurdu? İşte İç Mimar Onur Karlıdağ..

Merve Özde Erdem kimdir?

Mimar Merve Özde Erdem kimdir? Merve Özde Erdem bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Merve Özde Erdem, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Mimar Erdem Onur Çiftçi vefat Haberi

Mimar Erdem Onur Çiftçi vefat

Çorum’un tanınmış simalarından Metin Çiftçi ile Zülfiye Çiftçi’nin oğulları, Mimarlar Odası eski Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Onur Çiftçi, 43 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. 

Erdem Onur Çiftçi’nin, Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde anjiyo olduğu, bir damarının tamamen tıkalı olduğu anlaşılınca by-pass yapılması kararının alındığı, bu sırada ise geçirdiği kalp krizi sonucunda hayata gözlerini yumduğu öğrenildi. 

Merhumun cenazesi saat 12:30’da hastane morgundan alınarak Ulumezar’a götürüldü. Karakeçili Camii emekli İmam Hatibi Fikrettin Çıplak’ın kıldırdığı cenaze namazına CHP Merkez İlçe Başkanı ve Mimarlar Odası eski Başkanı Ulaş Tokgöz, Çorum Mimarlar Odası Başkanı Levent Çöphüseyinoğlu ve çok sayıda meslektaşı katıldı. Merhumun cenazesi Ulumezar’da toprağa verildi. 

Emlakkulisi.com ailesi merhum Mimar Erdem Çiftçi’ye Allah'tan rahmet, ailesine de baş sağlığı...