18 / 05 / 2024

mimar evleri

mimar evleri

Karaman'da 3. kattaki dairede tek başına yaşayan 68 yaşındaki Emekli Mimar Aliye Aköz’ün evi çöp eve dönüştü. Aköz'ün evine giren ekipler adeta şok yaşadı.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri nerede? Mimar Sinan Evleri fiyat listesi!

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Mimar Sinan Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO'nun en yeni projesi Mimar Sinan Evleri ile ilgili detaylar...

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri satışta! Emlak Konut GYO'dan Sultanbeyli'ye 286 konutluk yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yeni projesi Mimar Sinan Evleri satışa çıktı. 286 adet konutun yer aldığı Mimar Sinan Evleri, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. 

İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası!

Ünlü isimlerin giydikleri, aldıkları, yaptıkları kadar yaşadıkları evleri de merak konusu... İşte İç Mimar Alara Koçibey'in Çubuklu'daki villası..

Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışmasında ödüller dağıtıldı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışmasının sergisi renkli görüntülere sahne oldu.

İZEYAP’tan Mimar Sinan Köprüsü açıklaması!

İzmit Evleri ve Tarihi Koruma ve Yaşatma Derneği (İZEYAP), Mimar Sinan Köprüsünün bir bölümünün Yeni Cuma Camiinin görüntüsü kapatması dolayısıyla yıkılması ile alakalı basın açıklaması gerçekleştirdi.

Parktepe Evleri’nin Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı yarışması sonuçlandı!

Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Mimar Sinan Fotoğrafçı Olsaydı-Anadolu’nun Mimari Desenleri” fotoğraf yarışması sonuçlandı. 3 bin TL değerindeki birincilik ödülünü Galata Kulesi’ni objektifine yansıtan Aydın Sertbaş kazandı.

İşte Mimar Selim Yuhay'ın kendi evi!

Evim Şahane programıyla tanınan mimar Selim Yuhay, üç yıldır evleri ücretsiz olarak yeniliyor. Bugüne kadar yüzlerce evde harikalar yaratan Mimar Selim Yuhay'ın kendi için dizayn ettiği ev de göz alıyor.

Bodrum Zen Evleri'nde yaşam başladı!

Zen Evleri projesinde villalar tamamlandı ve Bodrum’da lüks yaşam başladı. Bağdat Caddesi ve civarlarındaki inşaatların yarısını projelendirerek caddenin yeni kimliğini belirleyen mimar Ahmet Erkutoğlu da yer alıyor.

1994 yılında Akaretler Evleri kaderine terk edilmiş!

1994 yılında Beşiktaş'taki tarihi Akaretler Sıra Evleri kaderine terk edilmiş. Mimar Sarkis Balyan tarafından inşa edilen, mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait tarihi evler restore edileceği günü bekliyormuş.

Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

18 katlı tek bloktan oluşan Çekmeköy 18 Mika İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Mimarisi DNA Mimarlık-Mimar Tümay Türkmen ve Y. Mimar Bora Şahbazoğlu'na ait olan proje Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

Kula Evleri için tanıtım videosu hazırlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil ve Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Müge Kuğu tarihi Kula Evleri’nin tanıtılması amacıyla hazırlanan tanıtım videosu çekimleri için Kula’ya gitti

Alavista Evleri'nde satışlar devam ediyor!

Alavista Evleri' nde satışlar devam ediyor. T Tasarım'ın kurucu ortağı mimar Tuncay Gültürk, Alaçatı'ya özgü mimariye sadık kalarak inşa edilen konutların özellikle tercih edildiğini belirtiyor.

Alavista Evleri'nde satışlar devam ediyor!

T Tasarım'ın kurucu ortağı mimar Tuncay Gültürk, Alaçatı'ya özgü mimariye sadık kalarak inşa edilen konutların özellikle tercih edildiğini belirterek, "Alavista Evleri'ni tasarlarken yerel mimariye uyumlu olmasına özen gösterdik" dedi.

mimar evleri Haberi

mimar evleri

Karaman'ın Fenari Mahallesi Kemal Kaynaş Caddesi'nde 3 katlı bir binanın 3'üncü katında yaşayan Emekli Mimar Aliye Aköz’ün evine giren ekipler adeta şok yaşadı.

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre, ihbar üzerine 68 yaşındaki emekli mimarın evine giden Karaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Aliye Aköz’ün evinin odalarının çöplerle dolu olduğunu gördü.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, evde  temizlik çalışması yaparken, evden 8 kamyon çöp çıkartıldı. 

İhbarı yapan bina sakinlerinden İsmet Erkılıçoğlu, Aköz’ün sürekli sokaktan eve çöp taşıdığını söyledi. Evin 5 yıl önce de temizlendiğini söyleyen Erkılıçoğlu, "A.A'nın psikolojik rahatsızlıkları olduğunu duyduk. O yüzden fazla  karışmak istemedik ama koku dayanılmaz olduğu için şikayet etmek zorunda kaldık.  Daha önce ev 2013 yılında temizlenmiş. Tekrar toplamaya başlamış ve 5 yıl  içerisinde bu hale getirmiş evi. Apartman...