02 / 05 / 2024

mimar Gamze İşcan

mimar Gamze İşcan

Mimar Gamze İşcan kimdir? Mimar Gamze İşcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gamze İşcan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Gamze İşcan...

İstanbul'da 2 milyon canı kurtarmanın tek yolu 'Ulusal Konut Projesi'!

Mimar Şenol Gökner, Dün akşam saat 23:53'te Çınarcık'ta meydana gelen 4.1'lik depremin ardından, X sosyal medya hesabından İstanbul'da 2 milyon canı kurtarmanın tek yolunu açıkladı. İşte Gökner'in o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Mimar Başak Cengiz Ankara'da defnedildi!

Mimar Başak Cengiz, İstanbul Ataşehir'de sokakta yürürken, 27 yaşındaki Can Göktuğ Boz tarafından uğradığı kılıçlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Başak Cengiz, Ankara Yeni Mahalle'de defnedildi.

Can Çinici: Son sözü mimarlar söyleyecek!

‘Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor’ programında Prof. Dr. Celal Abdi Güzer’in konuğu olan Mimar Can Çinici, tecrübelerini anlattı.

Mimar Gülseven Diken arazi anlaşmazlığının 4'ncü kurbanı oldu!

Diyabakır'da yıllardır bitmeyen arazi anlaşmazlığı 4'ncü canı aldı. Batı Karakoç Köyü’nde 2 hafta önce tarlada bulunan cesedin, Mimar Gülseven Diken’e ait olduğu belirlendi.

Şevket Can mimar ve mühendislerle toplantı yaptı!

Tarsus'un hızla geliştiğini ifade eden Mersin'in Tarsus ilçe Belediye Başkanı Şevket Can, inşaat sektörü ile uğraşan mimar, müteahhit ve mühendislerle toplantı yaptı.

Can Tamirci kimdir?

‘NSMH’ , ‘Teğet Mimarlık’ ve ‘Ergün Mimarlık’ ofisleri ile makro ölçekli projelerde proje ortaklıkları kuran Mimar Can Tamirci kimdir? Can Tamirci , hangi mimarlık firmasında hizmet veriyor?

Ankara Etimesgut Mimar Sinan Camisi'nin temeli atıldı!

Etimesgut Güzelkent Mahallesi'ne inşa edilecek Mimar Sinan Camisi'nin temeli, Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Etimesgut Müftüsü Yunus Can tarafından atıldı.

Şevket Can müteahhitlerle buluştu!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ilçedeki müteahhit, mimar, mühendis ve asansör firma temsilcileriyle bir araya geldi. Can toplantıya katılan mimar, mühendis ve müteahhitlerin sorunlarını dinledi.

Gamze İşcan kimdir?

Mimar Gamze İşcan kimdir? Mimar Gamze İşcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gamze İşcan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Gamze İşcan...

Can Elmas kimdir?

Mimar Can Elmas kimdir? Can Elmas, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Can Elmas, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Can Elmas....

Can Sucuoğlu kimdir?

Mimar Can Sucuoğlu kimdir? Mimar Can Sucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Can Sucuoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Can Sucuoğlu...

Sibel Can'ın villası dekorasyon yüzünden davalık oldu!

Sibel Can' ın villasını dekore ettirdiğini söylediği şirkete haksız rekabet davası açan mimar Serpil Cerrahoğlu, Yargıtay' ın itirazına rağmen 10 bin lira tazminata hak kazandı...

Can Kaya kimdir?

Mimar Can Kaya kimdir? Mimar Can Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Can Kaya, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Can Kaya..

mimar Gamze İşcan Haberi

mimar Gamze İşcan

Gamze İşcan kimdir?

Gamze İşcan, 2004 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. Okul yıllarında katıldığı birçok mimari tasarım atölyelerinin yanı sıra, stajlarını NSMH’de Nevzat Sayın ile, EAA’da Emre Arolat ile yaptı. 


2004-2006 yılları arasında Brigitte Weber Architects’te Brigitte Weber ile “Trump Towers projesinde; 2006-2008 yılları arasında Geomim’de Mahmut Anlar ile birlikte ”W Hotel İstanbul” ve “Akaretler Residences” projelerinde; 2008-2010 yılları arasında Kocacıklıoğlu Mimarlık’ta birçok iç mimari projede yürütücü olarak çalıştı. 


İş hayatına bireysel olarak devam ettiği yıllarda; konut, otel, kültür merkezi gibi birçok projede yer aldı. 2012 yılında Bilge Kalfa ile Hâlükâr Mimarlık’ı kurdu.


İletişim bilgileri:

A: Caferağa Mah. Sakızgülü Sok. 

Huzur Apt. No: 19/10 

Kadıköy / İstanbul

T: +90 543 535 77 55 // +90 533 363 04 71

M:...