05 / 05 / 2024

Mimar Gülfem Karaer

Mimar Gülfem Karaer

Ünlü topmodel Naomi Campbell'in Rusya'daki evinin uygulama mimarlığını Gülfem Karaer yaptı...

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wallartpanels İnşaat Mimari Dekorasyon Tasarım Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Gordon Phılıp Levıne-Bender, Gülfem Kessler tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti!

Merhume Nadire Öngör ve merhum Dr. Öngör'ün oğulları 1961 TED Ankara Koleji ve 1966 ODTÜ mezunu, meslek hayatını 1968'den bu yana Danimarka'da sürdüren Yüksek Mimar Gürol Öngör vefat etti. 

Mimar Berke Gündoğdu Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde!

Işık Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 2018 mezunu genç mimar Berke Gündoğdu, Studio Fuksas’ın Roma Ofisi’nde uluslararası kariyer hayatının ilk adımını attı.

Mimar çifte ölüm tehdidiyle yağma iddiasına 4 gözaltı!

Samsun'da mimar çifti ölümle tehdit ederek 15 bin TL'lerini aldıkları öne sürülen şüpheliler, polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri tutuklandı..

Tago Architects tasarım merkezi oldu!

Mimar Gökhan Aktan Altuğ önderliğindeki Tago Architects; Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın ülke ekonomisinin uluslararası düzeyde rekabet edebilir bir yapıya kavuşturulması hedefiyle ortaya koyduğu teşvik desteğini alarak “Tasarım Merkezi” unvanını aldı. 

Yüksek Mimar Melda Güvenç'in eşi Bozkurt Güvenç vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Melda Güvenç'in eşi Bozkurt Güvenç vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Mimar Bozkurt Güvenç vefat etti!

Antropolog, mimar, eleştirmen, yazar ve araştırmacı Prof. Dr. Bozkurt Güvenç vefat etti. 92 yaşındaki Güvenç, bir süredir zatürre tedavisi görüyordu...

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Gürpınar Belediyesi mimar alacak!

Gürpınar Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre, boş kadroya açıktan atama yoluyla mimar alınacak...

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu evlendi!

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu, Muratpaşa ilçesindeki Akra Barut Otel'de düzenlenen düğün törenle dünya evine girdi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye tarihi ertelendi!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın 26 Haziran’da boşaltılmasına ilişkin karardan son dönüldü...

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi tahliye kararına tepki!

İstanbul Beşiktaş’taki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi (MSGSÜ) İstanbul Devlet Konservatuvarı’nın, 26 Haziran’da boşaltılacağıyla ilgili kararın ardından üniversiteye destek geldi. 

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne tahliye kararı!

Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisini genişletmek için hemen yanıbaşındaki Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na "Binadan 5 gün içerisinde oradan çıkın" diye talimat gitti.

Mimar Gülfem Karaer Haberi

Mimar Gülfem Karaer
Dünyanın en ünlü topmodelleri arasında yer alan Naomi Campbell ve işadamı sevgilisi Vladimir Doronin'in Rusya'daki evlerinin uygulama mimarlığını Mimar Gülfem Karaer yaptı. Görüntüsü ile bir uzay üssünü andıran ev baştan aşağı akıllı ev teknolojisine sahip olarak inşa...