02 / 05 / 2024

mimar Hakan Dölgen

mimar Hakan Dölgen

Mimar Hakan Dölgen kimdir? Mimar Hakan Dölgen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hakan Dölgen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Hakan Dölgen..

Tekfen Holding'ten 10 milyon TL'lik yeni şirket! 

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Hakan Göral, Mali İşler Başkan Yardımcısı Hakan Dündar ve Tekfen İmalat ve Mühendislik Yönetim Kurulu Danışmanı Canan Özsoy, Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri A.Ş.'yi kurdu. İşte ayrıntılar...

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Sadık Göral, Hakan Dündar ve Mevhibe Canan Özsoy ortaklığında kuruldu.

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülgen İnşaat Matbaa Reklam Bilişim Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Hakan Güler tarafından kuruldu.

Koronavirüs ev planlarını değiştirdi!

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs yaşam alışkanlıklarını farklı bir boyuta taşıdı. İç Mimar Hakan Cengiz daha sterlin ve izole bir yaşam için neler yapılabileceğiyle ilgili öngörülerini paylaştı....

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ve Sinan Sevim evlendi!

Mimar Hakan Kıran’ın kızı Dilara Kıran ile Matra Motor’un üçüncü jenerasyon yöneticisi iş insanı Sinan Sevim, 7 Ağustos Cuma günü Kemer Golf and Country Club’da düzenlenen şık bir davetle evlendi.

Sıdıka Bebekoğlu kimdir?

Mimar Sıdıka Bebekoğlu kimdir? Sıdıka Bebekoğlu daha önce nerelerde görev yaptı. İşte Belgin Bilgiçin biyografisi...

Mimar Sinan: Dünyanın en büyük mimari dehası!

Döneminin en büyük mimari dehalarından olan Mimar Sinan'nın eserleri yüzyıllardır şehirleri süslüyor. Sadece Anadolu'da değil dünyanın farklı bölgelerinde de eserler bırakmış olan Mimar Sinan, mütevazi karakteri ile de hayranlık uyandırıyor.

Kabataş Martı Projesi'nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor!

Mimar Hakan Kıran tarafından tasarlanan ve tartışmalara konu olan Kabataş Meydanı ve Transfer Merkezi Projesi’nin ilk etabı 8 Mart’ta açılıyor. O tarihten itibaren Kabataş iskelesinden vapur seferleri başlayacak.

Muğla Bölge Müzesi 17 milyon TL'ye mal olacak!

Muğla Büyükşehir Belediyesinin 17 Milyon TL değerindeki yatırımının Mimarı olan ödüllü mimar Cengiz Bektaş, Bölge Müzesi hakkında bilgiler verdi.

Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli kimdir?

Emlak Konut'un yeni genel müdürü Hakan Gedikli oldu. Peki, Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli kimdir?

Emlak Konut'un yeni genel müdürü Hakan Gedikli oldu!

Emlak Konut GYO'nun yeni genel müdürü belli oldu. Eski Genel Müdürü Murat Kurum'un Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak atanması sonrası boşalan koltuğa Hakan Gedikli oturdu.

Mimar Cüneyt Darı'ya Uluslararası A' Tasarım Ödülü!

Türk mimar Cüneyt Darı, İtalya'da düzenlenen Uluslararası A' Tasarım Yarışması'nda  "Selectum Dreams Hotel" projesi ile ödül aldı.

Kabataş Martı Projesi'ne eleştiriye tazminat davası!

Kabataş iskelesinin proje mimarı Hakan Kıran'ın, yazdığı makalede kişilik haklarını zedelediği iddiasıyla araştırmacı Cihan Uzunçarşılı Baysal aleyhine açtığı 1.000 liralık tazminat davasının görülmesine devam edildi

mimar Hakan Dölgen Haberi

mimar Hakan Dölgen

Hakan Dölgen kimdir?

Hakan Dölgen, 1964 yılında Tekirdağ'da doğdu.  İlk, orta ve lise öğrenimini Tekirdağ'da tamamladıktan sonra 1981 yılında girdiği İTÜ Mimarlık Fakültesinden 1986 yılında mezun oldu. 


Daha sonra MSÜ Mimarlık Fakültesi Bina Bilgisi Kürsüsünde girdiği yüksek lisans eğitimini pekiyi derece ile tamamladı. Bu yıllarda Cengiz Bektaş, Hayati Tabanlıoğlu ve Sinan Genim gibi mimarlarla çalıştıktan sonra kendi bürosunda çalışmalarına devam etti. 


1990 yılında kısa dönem askerliğini Sivas'da yaptıktan sonra, belli bir süre İngiltere'de bulundu. Girdiği yarışmalarda 16 ödül ve mansiyon aldı, uygulama projeleri hazırladı. Eskişehir Kızılay Rant Tesisleri Mimari Proje Yarışmasında Jüri üyeliği yaptı. 


İTÜ’de iki dönem proje jürisinde misafir öğretim üyesi olarak bulundu. Birçok Mimarlık dergisinde projeleri ve yazıları yayınlandı. “Kütüphane Binaları” adı altında yayınlanmamış tez çalışması vardır Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent...