21 / 05 / 2024

mimar Hilmi Güner

mimar Hilmi Güner

Mimar Hilmi Güner kimdir? Mimar Hilmi Güner bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Hilmi Güner hangi mimarlık şiketi ile çalışıyor? İşte mimar Hilmi Güner'ın biyografisi ve projeleri...

Beklenen İstanbul depreminde neler olacak? Mimar Şenol Gökner, tek tek sıraladı! Aman dikkat! 

Mimar Şenol Gökner, beklenen İstanbul depreminde neler olacabileceğini tek tek X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Mimar Şenol Gökner: Acilen 20 yeni şehir tasarlanmalı ve halka 330 metrekare ücretsiz müstakil ev arazisi dağıtılmalı!

Mimar Şenol Gökner, deprem dirençli ve güvenli şehirlerin geri gelmesi için acilen 20 yeni şehir tasarlanmasının ve halka 330 metrekare ücretsiz müstakil ev arazisi dağıtılmasının gerektiğini belirtti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ünlü mimar sordu: Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? Bu çirkine olan merakımız sizce neden? 

Ünlü mimar Şenol Gökner resmi sosyal medya hesabı üzerinden "Modern kerpiç ev mi, teneke konteynır ev mi? bu çirkine olan merakımız sizce neden?" diye sordu. İşte Şenol Gökner'in o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Halka 330 metrekare ücretsiz konut arsası tahsis edilsin! Mimar Şenol Gökner'den ulusal konut projesi çağrısı! 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 'asrın felaketi' şeklinde nitelendirilen depremlerin ardından, kentsel dönüşüm çalışmaları sık sık gündeme gelmeye başladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından önemli bir açıklamada bulundu ve 'Ulusal Konut Projesi' ile ilgili çağrı yaptı.

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Mimar Şenol Gökner'den İBB Başkan adayı Murat Kurum'a 3 soru! İstanbul'da nasıl bir yaşam ortamı sunacaksınız?

AK Parti'nin İBB Başkan adayı resmen Murat Kurum olarak açıkladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından konu ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve Murat Kurum'a 3 soru yöneltti. İşte o sorular ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

İstanbul'da dönüşüm nasıl yapılmalı? Mimar Şenol Gökner 'nüfus azaltılmalı' dedi!

İTÜ 2006 mezunu Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından Marmara depremi ile ilgili paylaşımda bulundu ve İstanbul'un dönüşümüne değindi. İşte Gökner'in o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Güner tarafından kuruldu.

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umut Güner tarafından açıldı.

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hande Güner Mimarlık Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hande Güner tarafından kuruldu.

mimar Hilmi Güner Haberi

mimar Hilmi Güner

Hilmi Güner kimdir?

Hilmi Güner, 1966 yılında Ankara'da doğdu. TED Ankara Koleji'ni bitirdikten sonra ODTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nden 1987 yılında Lisans derecesini aldı. 


Altay&Altay, Toğrul Devres, çinici Mimarlık, ODTÜ Mimarlık Fakültesi'nde döner sermaye projeleri, Suudi Arabistan (GAMA A.Ş.) ve Almanya'da çalıştı. 


1992 yılında Ankara'da Hüseyin Bütüner ile birlikte ARTI TASARIM'ı kurdu. Yapı pratiğine paralel olarak akademik ortamlara da katkılarda bulundu. 2004-2005 yıllarında Bilkent üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi İç Mimarlık Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak “Tasarım” dersleri verdi. 


Halen mimarlığın yanı sıra fotoğraf ve marangozluk çalışmalarını da sürdürmekte olan Güner, ODTÜ Mimarlık Bölümü'nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak “Peyzaj Tasarımı Stüdyosu”nda ders vermektedir.


Mimar Hilmi Güner projeleri..

Kouba (2010)

Vip Restaurant ve Subay Yemekhanesi (2009)

Constantine 2500 Konut Projesi (2008)

Meteksan Sistem - Finansbank Sistem Ortak Binası (2007)

Park 312...