18 / 05 / 2024

mimar İbrahim Çelepöven

mimar İbrahim Çelepöven

Mimar İbrahim Çelepöven kimdir? Mimar İbrahim Çelepöven, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar İbrahim Çelepöven, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte İbrahim Çelepöven...

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dmr Venüs Otelcilik Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi İbrahim Demir ve Onur Genç ortaklığında Bahçelievler'de kuruldu.

Eninta Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eninta Mühendislik Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Güven Sindelışık tarafından kuruldu.

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İç Güven İnşaat Yapı Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Gayrimenkulde en önemli unsur güven!

Aydın'da faaliyet gösteren gayrimenkul danışmanı Eflatun Emlak'ın yetkilisi Halil İbrahim Sarmanda, gayrimenkul satışında en önemli unsurun güven olduğunu söyledi.

Yüksek Mimar Melda Güvenç'in eşi Bozkurt Güvenç vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Melda Güvenç'in eşi Bozkurt Güvenç vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Mimar Bozkurt Güvenç vefat etti!

Antropolog, mimar, eleştirmen, yazar ve araştırmacı Prof. Dr. Bozkurt Güvenç vefat etti. 92 yaşındaki Güvenç, bir süredir zatürre tedavisi görüyordu...

İbrahim Babacan: Güven ortamı ekonomik istikrarı getirdi!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Uzun yıllar sonra istikrara ve sürdürülebilir ekonomik kalkınma trendine kavuşan ülkemizde, sağlanan güven ortamı, ekonomik istikrarı da getirmiştir'' dedi. 

İbrahim Çelikkol, mimar Mihre Mutlu'yla evleniyor!

İbrahim Çelikkol, önceki gün sevgilisi mimar Mihre Mutlu'yla evliliğe ilk adımı attı. Yakışıklı oyuncu, Samsun’a giderek mimar sevgilisi Mihre Mutlu’yu ailesinden istedi.

Aydın Efeler Belediyesi'nin yeni binası belli oldu!

Efeler Belediyesi'nin eski otogar alanına inşa edeceği yeni hizmet binası için başlatılan proje yarışmasında mimar İbrahim Eyüp'ün temsil ettiği ekip, yarışmanın birincisi seçildi.

Güven Reform Group İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Reform Group İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Servet Güven ve Halil İbrahim Güven ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 22 Ağustos'ta Büyükçekmece'de kuruldu.

Verano Şantiye: RSG Mimarlık'tan doğayla bütünleşen tasarım!

İç mekan ve cephe tasarımları İç Mimar R. Semih Güven ve İç Mimar Didem Güven ortaklığındaki RSG İç Mimarlık imzasını taşıyan, İzmir Çeşme’deki Verano Şantiye, doğayla bütünleşen, yalın ve fonksiyonel tasarımlarıyla dikkat çekiyor.

Renklere göre dekorasyon!

Sarı gibi uyarıcı renkler yerine maviyi tercih edin. Kuzeye bakan oda için krem rengi, güneşli oda için griye yakın beyazı seçin.. İç mimar Didem güven renklerin dekorasyondaki önemini anlattı.

Beyazpark Topkapı'nın örnek dairelerine RSG imzası!

Ödüllü İç Mimar Semih Güven ve İç Mimar Didem Güven ile genç ekipleri, İstanbul’a modern yaşamın ihtiyaçlarına uygun gerçek bir “örnek” teşkil edecek Beyazpark Topkapı Daire projeleri ile yeni bir dünyanın kapılarını aralıyor.

mimar İbrahim Çelepöven Haberi

mimar İbrahim Çelepöven

İbrahim Çelepöven kimdir?

İbrahim Çelepöven, 1969 yılında Eskişehir'de doğdu. Orta öğrenimini Eskişehir Anadolu Lisesi'nde, mimarlık eğitimini İTÜ Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde 1993 senesinde tamamladı. 


1993-2004 yılları arasında mimarlık kariyerine ve eğitimine Viyana'da devam etti. Bu süreçte Viyana Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden Diplom Ingeneur olarak mezun oldu. Aynı süreçte Viyana’da çeşitli ofislerde çalıştı. Architektur Büro Allesch&Rainer (1994-1997), Viyana, Büro Architekt Knötzl (1997-2000), Viyana, Architektur Büro Hoffmann&Janz (2000-2004), Viyana. Hoffmann&Janz ile büyük ölçekli mimari ve şehircilik projelerinin geliştirilmesi ve tasarımında proje yürütücüsü ve yürütücü yardımcılığı görevlerinde bulundu. İstanbul’a dönüşünden sonra EAA (Emre Arolat Architects) ile 2004-2007 arasında proje yürütücüsü olarak yüksek yapılar, otel, konut kompleksleri gibi projelerde çalıştı. 2007 yılında kurduğu Çelepöven Mimarlıkla başladığı serbest mimarlık kariyeri, 2009 yılında Murat Şahin ile kurdukları...