30 / 04 / 2024

mimar İsmail Emre Kaynak

mimar İsmail Emre Kaynak

Mimar İsmail Emre Kaynak kimdir? Mimar İsmail Emre Kaynak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar İsmail Emre Kaynak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

İkare İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İkare İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Emre Can ve Ayşe Aslan ortaklığında kuruldu.

Emre Aydın Ömerli'deki lüks villasının kapılarını açtı!

Ünlü sanatçı Emre Aydın, mimar eşi Eda Köksal ile yaşadığı evin kapılarını açtı. Ömerli'deki lüks villanın dekorasyonu Eda Köksal'a ait.

Gayrimenkul projelerinin tanıtılacağı Benim Mekanlarım yayında!

Yüksek Mimar İsmail Özcan yeni bir girişime imza attı. Özcan, sunuculuğunu da üstlendiği, satıştaki gayrimenkul projelerini tanıtan bir program hazırlamaya başladı...

Mimar ve şehir planlamacısı Turgut Cansever anıldı!

Yeni Şafak Gazetesi köşe yazarı olan İsmail Kara bugünkü yazısında, Mimar ve şehir planlamacısı olan rahmetli Turgut Cansever'i andı. İşte o haber...

Mimar Ali Emre Yeğenağa vefat etti!

Mimar Ali Emre Yeğenağa vefat etti. Cenazesi 27 Ekim Perşembe (bugün) Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben Yeniköy Mezarlığı'nda defnedilecek.

Mimar Turgut Cansever anıldı!

Mimar Turgut Cansever, Uluslararası Gençlik Derneğince (UGED) düzenlenen etkinlikle İstanbul'da anıldı. Etkinliğe mimar Mehmet Osmanoğlu ile Arka Kapak Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yunus Emre Tozal konuşmacı olarak katıldı.

Emre Aydın iç mimar Eda Köksal'la evlendi!

Rock müziğin sevilen ismi Emre Aydın, uzun süredir beraber olduğu iç mimar nişanlısı Eda Köksal ile Ordu'da gerçekleşen nikah töreni ile evlendi…

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

Orhan Gencebay'ın torunu Orhan Efe mimar olacak!

Orhan Gencebay ve Sevim Emre ve 17 yaşındaki torunu Orhan Efe’yle İstinye Park’taydı. “Torununuz müzik hayatına atılır mı?” şeklindeki sorulara Sevim Emre ise “Ne sanatçısı, torunumuz mimar olacak” şeklinde konuştu.

İç Mimar Emre Urasoğlu, 4’ncü şubesini açtı!

Yaptığı tasarımlarla Adana’da haklı bir isme kavuşan İç Mimar Emre Urasoğlu, 4’ncü şubesini Pınar mahallesi Golden Towers’in altında düzenlenen muhteşem bir tören ile açtı.

İsmail Tandoğan kimdir?

Temmuz 2013'ten bu yana mesleki çalışmalarını Bayraktar & Tandoğan Mimarlık Hizmetleri adı altında Özden Bayraktar ile beraber sürdürmekte olan Mimar İsmail Tandoğan kimdir?

Yüksek Mühendis Mimar İsmail Ercan Antmen vefat etti!

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin 1953 mezunu Yüksek Mühendis Mimar İsmail Ercan Antmen 15 Ocak 2016 tarihinde hayatını kaybetti. Antmen'in ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Uğur Emre Demirci kimdir?

Mimar Uğur Emre Demirci kimdir? Mimar Uğur Emre Demirci bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? Uğur Emre Demirci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uğur Emre Demirci..

mimar İsmail Emre Kaynak Haberi

mimar İsmail Emre Kaynak

İsmail Emre Kaynak kimdir?

İsmail Emre Kaynak,1975'te İzmir'de doğdu. 1993'te Özel Amerikan Lisesi'nden; 1997'de DEÜ. Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. 


2002'de DEÜ Mimarlık Fakültesi Restorasyon Anabilim Dalı Yüksek Lisans'ını tamamladı. "Geleneksel Konut Dokusunu Oluşturan Fiziksel Faktörler" konulu tez çalışması hazırladı. 


Seçilmiş projeleri:  

İTK Veli Görüşme Evi Restorasyonu-2001; 

Sait Sürel Evi, Alaçatı – 2001; 

Dave Kirk Evi, Alaçatı – 2002; 

Peter Rogers Evi, Çeşme – 2002; 

Diltaş Seliş Evi, Ayvalık – 2002; 

Clement de Marssman Evi, Alaçatı – 2003; 

İsmail Dinlemez Evi, Alaçatı, 2003; 

Özyüncü Konakları, Alaçatı – 2003, 

Taş Otel, Alaçatı – 2004; 

Stage Stüdyoları, İzmir – 2004; 

Gürses Otel, Ayvalık – 2004; 

Geir Fugleberg Evi Restorasyonu, Ayvalık – 2005; 

İsmail Öztürk Apartmanı, Ayvalık – 2005; 

Can İlter Evi, Alaçatı – 2006; 

Yay Ev, Yeni Foça – 2006; 

Otel Cunda, Ayvalık – 2007; 

Otel Prestij, Ayvalık – 2007 ve...