19 / 05 / 2024

Mimar Mücella Yapı Kabataş projesi

Mimar Mücella Yapı Kabataş projesi

Mimar Mücella Yapıcı, "Projede iskelet dediğimiz martıyı görüyoruz ama yanında iki tanede çatlak yumurta var bu hep atlanıyor. Esas büyük proje iskele restoran gibi binaların su yüzüne çıkan kısmı.'' dedi.

Mehmet Özhaseki: Fikirtepe'de müteahhitlik yapıyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, " Fikirtepe'de bakanlık olarak girdik şimdi müteahhitlik yapıyoruz. Oradaki vatandaşların işlerini çözmeye çalışıyoruz." dedi...

Büyükkent Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Büyükkent Mimarlık Mühendislik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Sandık tarafından kuruldu. 

Dizge Müşavirlik Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Dizge Müşavirlik Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Paşalı tarafından kuruldu. 

Adk Mimarlık Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adk Mimarlık Mühendislik Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Erdemoğlu tarafından kuruldu. 

Aka Müşavirlik Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Aka Müşavirlik Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Altıntaş tarafından kuruldu.

Mahal Müteahhitlik Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mahal Müteahhitlik Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Kırıkçı tarafından kuruldu. 

Eşit Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eşit Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Kimya Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi dün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Erdem tarafından kuruldu.

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sehendes Grup Mühendislik Yapı İnşaat Turizm Otomotiv Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 150 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Gökçek, Mazhar Osman Başak ve Yusuf Şimşek ortaklığında kuruldu. 

Çağdaşlar Mühendislik Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağdaşlar Mühendislik Yapı Danışmanlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bicil tarafından kuruldu. 

Dinç Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinç Yalıtım Ve Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Berattin Dinç tarafından kuruldu. 

Yüksek Mimar Mühendis Adnan Taşcıoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Adnan Taşcıoğlu 25 Ocak 2018 Perşembe günü yaşamını yitirdi. İTÜ mezunu Adnan Taşcıoğlu bugün toprağa verilecek. 

Toker Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Mimarlık Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Bahyettin Toker tarafından kuruldu. 

Salım Konut Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Salım Konut Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Salım tarafından kuruldu. 

Mimar Mücella Yapı Kabataş projesi Haberi

Mimar Mücella Yapı Kabataş projesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 28 Temmuz itibariyle, 'Martı Projesi' inşaatı gerekçesiyle Kabataş'taki tüm ulaşım seferlerini durduracağını açıklaması üzerine projenin gerçekliğini anlatan Mimar Mücella Yapıcı, projenin elde edilme süreçlerinin çok yanlış olduğunu söyledi. Mücella, "Dünyanın hiç bir yerinde aklı çalışan hiç bir idare deniz otoyolunun kenarına hem karayolunu hem raylı sistemi denize paralel getirmez" dedi.



İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 28 Temmuz 2016'da 'Martı Projesi' inşaatı gerekçesiyle Kabataş'ta ki tüm ulaşım seferleri durdurulacak. Martı Projesi olarak bilinen proje iskele yenileme hizmeti olarak gösterilirken deniz doldurulmasından ulaşımın yeraltına çekilmesine değin pek çok tartışmalı konuyu barındırıyor. Konuyu değerlendiren TMMOB yöneticilerinden Mimar Mücella Yapıcı, "Projede iskelet dediğimiz martıyı görüyoruz ama yanında iki tanede çatlak yumurta var bu hep atlanıyor. Esas büyük proje iskele restoran gibi binaların...