18 / 05 / 2024

Mimar Murat Polat kimdir

Mimar Murat Polat kimdir

Grontmij Türkiye Tasarım Koordinatörü Mimar Murat Polat, 2009 yılında katıldığı Grontmij firmasında tasarım koordinatörü olarak mesleki kariyerini sürdürmektedir. Peki Murat Polat kimdir? İşte Murat Polat'ın biyografisi...

Mimar Şenol Gökner'den İBB Başkan adayı Murat Kurum'a 3 soru! İstanbul'da nasıl bir yaşam ortamı sunacaksınız?

AK Parti'nin İBB Başkan adayı resmen Murat Kurum olarak açıkladı. Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından konu ile ilgili önemli bir açıklamada bulundu ve Murat Kurum'a 3 soru yöneltti. İşte o sorular ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalı Grup Yapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat, Selim Sözer ve Yasin Çağlar ortaklığında kuruldu.

Murat Polat Kimdir?

Murat Polat kimdir? Murat Polat’ın mesleği nedir? Murat Polat hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahir Polat'tan Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Kamuoyunda tepkilerle karşılaşan İstanbul'da Tarihi Yarımada’daki Mimar Sinan'ın eseri Süleymaniye Camii'nin önünde yapılan İlim Yayma Vakfı'nın yurt inşaatında resmi süreç sürüyor. Sürecin nasıl işleyeceğiyle ilgili İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat'tan açıklama geldi.

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayan Otelcilik Turizm Emlak Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Polat ve Seyedmojtaba Hashemı tarafından kuruldu.

Yüksek Mimar Murat Artu vefat etti!

Yüksek Mimar Murat Artu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Türkiye'nin yapı stoku ne durumda?

Kalebodur tarafından düzenlenen "Kalebodur'la Mimarlar Konuşuyor" programına katılan mimar Murat şahin, Türkiye'nin yapı stokunun vasat olduğunu dile getirdi. 

Yüksek Mimar Murat Onat vefat etti!

Yüksek Mimar Murat Onat, hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msm Grup Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Paşahan, Murat Polat ve Selim Sözer ortaklığında kuruldu.

Yeni AKM 860 milyon TL’ye mal olacak!

2020 yılında açılması planlanan Atatürk Kültür Merkezi'nin mimarı Murat Tabanlıoğlu projenin detaylarını paylaştı. Tabanlıoğlu, "Projeye müdahale eden yok. Eğer özgürlüğüm kısıtlansaydı ben bir mimar olmazdım" dedi.

AKM 2020'yi kaçırmasın!

AKM'de işler hızlandı. Projenin mimarı Murat Tabanlıoğlu merkezin işletme modelinin bir an önce belirlenmesi ve sanat etkinliklerinin de hazırlanarak uluslararası sanat takvimlerine girilmesi gerektiğini söylüyor...

Yeni 'Mimar Sinanlar' yarışmayla bulunacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ‘Cami Tasarım Fikir Yarışması’ düzenliyor. Bakan Murat Kurum konuyla ilgili, "Camilerdeki mimariyi bugünün teknolojisiyle harmanlamayı istiyoruz. Minarelerimizi semaya yükseltecek yeni Mimar Sinanlar arıyoruz" dedi...

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Mimar Murat Polat kimdir Haberi

Mimar Murat Polat kimdir

Murat Polat kimdir?


Murat Polat, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarındandır.


Murat Polat, 1997 yılında YTÜ Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu. 2001 yılında yine aynı üniversitenin Rölöve Restorasyon yüksek lisans programını tamamladı.  2009 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimari Tasarım Sorunları Bilim Dalı’nda doktora çalışmasını tamamladı. 2013 yılında FSMVÜ kadrosuna Yrd. Doç. Dr. olarak atandı ve aynı üniversitede mimari proje yürütücülüğü yapmaya başladı. 


Polat, 1998-2001 yılları arasında çeşitli mimarlık ofislerinde proje ve saha çalışmaları yaptı. 2001-2013 yılları arasında MSGSÜ Mimarlık Bölümü’nde proje stüdyolarında ve uygulama projelerinde asistanlık yaptı ve proje gruplarını yürüttü. Uluslararası kongre ve sempozyumlarda bildiriler sundu, çeşitli mimarlık dergilerinde makaleleri yayınlandı. 


Ulusal ve uluslararası mimari proje yarışmalarında dereceler aldı. 2011 yılında yayınlanan...