19 / 05 / 2024

mimar Nurşah Serter

mimar Nurşah Serter

2011 yılından beri Gebze Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya devam etmekte olan Yüksek Mimar Nurşah kimdir? Nurşah Serter, hangi işlerde görev aldı?

İBB ahşap yapılar için restorasyon eğitimi veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı Koruma Uygulama ve Denetim Müdürlüğü (KUDEB) mimar ve mühendislere yönelik olarak, "Geleneksel Ahşap Yapılarda Restorasyon Uygulamaları Atölye Çalışması"nın 10’uncusunu düzenliyor.  

Doğan Kuban: Mimar Sinan'dan sonra herkes onu taklit etti!

Prof. Dr. Doğan Kuban “Osmanlı’nın iki tane mimari geleneği var. Birincisi cami, ikincisi ahşap mimarisi... Bizim en büyük şansımız Mimar Sinan’dı. Ardından gelen herkes onu kopyaladı” diyor.

Mekab İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mekab İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Nurşah Bağıran ve Mustafa Küşat tarafından kuruldu.

Ahşap yapılar deprem riski taşımıyor!

İMO Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, 'Geleceğin Yaşam Alanları, Yeşil Binalar Söyleşisi'ni gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Yüksek Mimar Çelik Erengezgin, ahşap yapıların hem çevreci hem de depreme dayanıklı olduğunu belirtti.

Nurşah Serter kimdir?

2011 yılından beri Gebze Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya devam etmekte olan Yüksek Mimar Nurşah kimdir? Nurşah Serter, hangi işlerde görev aldı?

Nurşah Grup İnşaat ve Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Nurşah Grup İnşaat ve Gıda Limited Şirketi, Zeki Şahin tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Pendik, Harmandere Mahallesi, Dedepaşa Caddesi, Dünya Gazetesi Blokları'nda kuruldu.

İstanbul'un Rum mimarları sergisi Sanal Mimarlık Müzesi’nde açıldı!

Osmanlı döneminde “Saray Mimarı”, “Padişahın Başmimarı” gibi unvanlarla devlette çok itibarlı mevkilere yükselen Rum mimarların eserlerinin de yer aldığı “Batılılaşan İstanbul’un Rum Mimarları” sergisi açıldı.

Gülşah Kaldırak kimdir?

Trio Mimarlık kurucularından olan Gülşah Kaldırak kimdir? Mimar Gülşah Kaldırak, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gülşah Kaldırak, takım arkadaşları ile Trio Mimarlık'ı ne zaman kurdu?

Nurşin İnşaat Taahhüt ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurşin İnşaat Taahhüt ve Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Şah Kızılkaya tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de Esenler, Üçyüzlü'de kuruldu.

Nur Camisi, Selimiye Camii'nin mimarisi örnek alınarak inşa edildi!

Mimar Sinan’ın ustalık dönemi eseri kabul edilen Edirne’deki Selimiye Camii'nin mimarisi örnek alınarak 6 yıl önce Kırıkkale'de inşasına başlanan Nur Camisi, 2014 yılı sonunda hizmete girecek

Serter Karataban kimdir?

Mimar Serter Karataban kimdir? Mimar Serter Karataban, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Serter Karataban, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Serter Karataban...

Suriye'deki Süleyman Şah Türbesi nasıl inşa edildi?

Süleyman Şah Türbesi'nin mimarı Prof. Dr. Ünal Demirarslan, Türkiye'nin sınırları dışındaki tek Türk toprağı olarak kabul edilen Süleyman Şah Türbesi'nin yapılış hikayesini anlattı. İşte Demirarslan'ın anlatımıyla Süleyman Şah Türbesi'nin sırları...

Yüksek Mimar Yılmaz Sacmacı, dükkanlarını satarak fakülte binası yaptırdı!

Hayırsever Yüksek Mimar Yılmlaz Sacmacı, dükkanlarını satarak Melikşah Üniversitesi Mimarlık-Mühendislik Fakültesi'nin binasını yaptırdı

mimar Nurşah Serter Haberi

mimar Nurşah Serter

Nurşah Serter kimdir?

Nurşah Serter, 1984 yılında, Erzincan’da doğan Nurşah Serter, 2007 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuştur. 


2010 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Çevre Kontrolü ve Yapı Teknolojisi Bölümü’nde Yüksek Lisans öğrenimini tamamladı. 


2011 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Yapı Doktora Programı’nda başladığı Doktora eğitimine halen devam etmektedir. 2007-2011 yılları arasında çeşitli mimarlık ofisleri ve inşaat firmalarında mimar olarak çalışmıştır. 


2011 yılından beri Gebze Teknik Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’nde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaya devam etmektedir. Y. Mimar Nurşah SERTER evli ve 1 çocuk...