07 / 05 / 2024

mimar Önder Kaya

mimar Önder Kaya

Türkiye’de Park Yaşam Konutları ve Toskana Vadisi gibi konut projelerinin yanı sıra Rusya’daki Soçi Olimpiyat Oteli ve Kongre Merkezi gibi uluslar arası projelerde çalışan mimar Önder Kaya kimdir?

Kentsel dönüşüm işe yaramıyor mu? Mimar Önder Yılmaz'dan ezber bozan dönüşüm açıklaması!

Her bir köşesi deprem riski altında olan Türkiye'de sık sık kentsel dönüşümün önemi dile getiriliyor. Mimar Önder Yılmaz, X sosyal medya hesabından dönüşüm ile ilgili ezber bozan bir açıklama yaptı. İşte Yılmaz'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar...

Cağaloğlu'nda taşınmalar hızlandı! Vatandaşlar sebepleri sıraladı!

91,5 bin takipçili Önder Kaya İstanbul Gezgini isimli kullanıcının, sosyal medya hesabından İstanbul Cağaloğlu'nda hızlanan taşınmalar ile ilgili yaptığı paylaşımına farklı yorumlar geldi. Peki bölgede taşınmalar niye hızlandı? Vatandaşlar ne diyor? İşte gelen yorumlar...

Nimetullah Kaya'nın acı günü! Annesi Makbule Kaya vefat etti!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve İnder Yönetim Kurulu Üyesi Nimetullah Kaya'nın annesi Makbule Kaya hayatını kaybetti. 

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Önder Kul: Estetik tasarımı akustik konforla birleştiriyoruz!

Proje tasarımlarında insan sağlığı ve esenliği üzerine yoğunlaştıklarını söyleyen Y. Mimar Önder Kul, "Estetik tasarım yaklaşımını; ergonomi, ısısal ve akustik konforla pekiştiriyoruz" dedi.

Alman mimar Bruno Taut'ın Türkiye'deki binaları!

Türkiye’ye büyük katkı yapan ama unuttuğumuz bir çok önemli isim var. Bunlardan biri Büyük Önder’in katafalkını da hazırlayan Alman mimar Bruno Taut..

Çağdaş Kaya: Riskli binalar gelişi güzel yıkılıyor!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, Adana için son derece önem taşıyan kentsel dönüşüm ve riskli bina yıkımı konusunu gündeme taşıdı.

Mimar Merve Kaya: Gayrimenkul sektörü ekolojiyi gözetmeli!

ÇEDBİK Kongresi'ne İzka İnşaat adına İş Geliştirme Koordinatörü Yüksek Mimar ve Şehir Plancısı Merve Kaya katıldı. Kaya, ekolojik sorunların her geçen gün arttığını, dolayısıyla enerji ve çevre konularındaki duyarlılığın da artması gerektiğini vurguladı.

Namık Kemal Kaya kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Namık Kemal Kaya kimdir? Namık Kemal Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Kemal Kaya, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Önder Kul kimdir?

Mimar Önder Kul kimdir? Mimar Önder Kul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Önder Kul, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Önder Kul..

Can Kaya kimdir?

Mimar Can Kaya kimdir? Mimar Can Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Can Kaya, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Can Kaya..

Burak Ünder kimdir?

Mimar Burak Ünder, Mimar Selçuk Avcı tarafından kurulan Avcı Architects'in ortağı ve İstanbul Ofisi'nin direktörü. Burak Ünder, Avcı Architects'e 2008 yılında katıldı. Peki Burak Ünder kimdir? İşte biyografisi...

Kaya Arıkoğlu kimdir?

Mimar Kaya Arıkoğlu kimdir? Mimar Kaya Arıkoğlu, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Mimar Kaya Arıkoğlu, bugün hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte sorularınızın yanıtı...

mimar Önder Kaya Haberi

mimar Önder Kaya

Önder Kaya kimdir?

Önder Kaya, 1984 yılında Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden mezun oldu. 1993 yılında ODTÜ Mimarlık Fakültesi Restorasyon Bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 


1984-1985 yılında Çinici Mimarlık Atölyesi'nde mimar olarak, 1985-1991 yılları arasında ÖNCÜOĞLU Mimarlık'da da proje yöneticisi olarak görev yapmış, daha sonra 1992 yılında ANO Yapı şirketini kurmuştur. 


1991-1997 yılları arasında kurucusu ve genel müdürü olduğu Ano Yapı’da çeşitli projeler gerçekleştirdi. 


7 sene bu şirket ile yürüttüğü çalışmalarını 1998 yılından itibaren ÖNCÜOĞLU Mimarlık Yönetim Kurulu üyesi olarak halen sürdürmektedir.


Ulusal mimarlık yarışmalarında 2 ödül kazanmış, ayrıca projeleri Cityscape, CRE gibi birçok uluslararası ödüle layık görülmüştür. TSMD (Türk Serbest Mimarlar Derneği) üyesidir. 


Öncüoğlu Mimarlık

Öncüoğlu+ACP; dinamik ve tecrübeli mimar, tasarımcı, plancı ve mühendis ekibinden oluşan Ankara, İstanbul, Moskova,  Astana ve New York ofisleri ile geniş bir...