05 / 05 / 2024

Mimar Restorasyon nerede

Mimar Restorasyon nerede

Mimar Restorasyon ve Sanayi Limited Şirketi, Suat Diksin tarafından 25 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Eyüp Sultan Caddesi'nde kuruldu.

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri nerede? Mimar Sinan Evleri fiyat listesi!

Emlak Konut GYO Mimar Sinan Evleri nerede sorusunun yanıtı ve Mimar Sinan Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Emlak Konut GYO'nun en yeni projesi Mimar Sinan Evleri ile ilgili detaylar...

Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas'ta restorasyon çalışmaları başlıyor!

Anadolu'nun yanı sıra farklı coğrafyaları da eserleriyle nakış nakış işleyen Mimar Sinan'ın doğduğu Ağırnas Mahallesi'nde sokak sağlıklaştırması ve restorasyon çalışmaları başlıyor.

Silivri Mimar Sinan Köprüsü Mayıs'ta tamamlanacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi aldı. Mimar Sinan Köprüsü’nü denetleyen Vali Yerlikaya, restorasyon çalışmalarının tamamlanacağı tarihi açıkladı.

Pir Mehmed Çeşmesi'nde restorasyon başladı!

Karaköy'de yer alan Sokollu Mehmed Paşa tarafından Mimar Sinan'a yaptırılan 450 yıllık tarihi Pir Mehmed Çeşmesi'nde restorasyon başladı..

İBB ahşap yapılar için restorasyon eğitimi veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Kültür Varlıkları Daire Başkanlığı Koruma Uygulama ve Denetim Müdürlüğü (KUDEB) mimar ve mühendislere yönelik olarak, "Geleneksel Ahşap Yapılarda Restorasyon Uygulamaları Atölye Çalışması"nın 10’uncusunu düzenliyor.  

Selimiye Camisi'ne kapsamlı restorasyon!

Edirne’deki Selimiye Camisi için kapsamlı bir restorasyon yapılacak. Mimar Sinan'ın "ustalık eserim" dediği Selimiye Camisi'ne en son 1982 yılında kapsamlı bir restorasyon yapılmıştı..

Zeynep Ahunbay: Restorasyon işleri müteahhitlere veriliyor!

Mimar ve Restorasyon Uzmanı Profesör Zeynep Ahunbay Türkiye’de ‘restorasyon’un kalitesinden dertli, Prof. Ahunbay, “Bu bilimsel bir iş ama adi tamir sanıyorlar. Müteahhitlere veriyorlar” dedi

Ünye Kültür Yolu projesi hız kesmiyor!

Ünye’nin turizmde en önemli projesi olan “Kültür Yolu” projesi hız kesmeden devam ediyor. Kültür yolu projesinde önemli isimlerden de destek geliyor. Bunlarda biri de Ünyeli ünlü mimar, restorasyon uzmanı ve mimarlık tarihçisi Prof.Dr. Zeynep Ahunbay.

Mimar Esin Pektaş ABD'de göçmenlere merkez tasarladı!

Mimar Esin Pektaş 13 yıldır ABD’de Bir çok göçmenin yapamadığını yaptı ve ABD’nin önde gelen mimarlık şirketlerinden The Falcon Group’un başkan yardımcısı oldu ve cephe mühendisliği ve restorasyon endüstrisinde ABD’nin tek kadın yöneticisi.

Mimar Restorasyon ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Mimar Restorasyon ve Sanayi Limited Şirketi, Suat Diksin tarafından 25 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Eyüp Sultan Caddesi'nde kuruldu.

Bergama Belediyesi restorasyon ödülü aldı!

Bergama Belediyesi, tarihi Havra ve Ev Restorasyonları nedeniyle, "En İyi Restorasyon Uygulaması Ödülü" aldı. Bergama Belediyesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi ile birlikte'Kentsel Kültür Varlıkları Projesi' adı altında eski evleri ayağa kaldırıyor

Edirne Selimiye Camii'nde restorasyon başlıyor!

Osmanlı mimarisinin en önemli yapılarından, Mimar Sinan'ın ustalık eseri Selimiye Camisi, kapsamlı restorasyondan geçirilecek. Restorasyon sonucunda Selimiye Camisi'nde zamanla oluşan yıpranmalar giderilecek.

Taşhan restorasyon çalışmaları 2016 yazına tamamlanacak!

Taşhan Restorasyon çalışmasının Şantiye Şefi Mimar Eyüp Güngör, çalışmanın 2016 yılı yaz döneminde tamamlanacağını söyledi

Mimar Restorasyon nerede Haberi

Mimar Restorasyon nerede

Mimar Restorasyon ve Sanayi Limited Şirketi, Suat Diksin tarafından 25 bin sermaye ile 27 Mayıs'ta Kağıthane, Merkez Mahallesi, Eyüp Sultan Caddesi'nde kuruldu.


Mimar Restorasyon ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...