14 / 05 / 2024

mimar Şahin Özcan

mimar Şahin Özcan

Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Özcan kimdir? Şahin Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şahin Özcan, ne zamandan beri Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

CE Gayrimenkul Yapı Yatırım Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arın Yapı Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Şahin Özcan tarafından kuruldu.

Verita İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verita İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Özcan tarafından kuruldu...

Gayrimenkul projelerinin tanıtılacağı Benim Mekanlarım yayında!

Yüksek Mimar İsmail Özcan yeni bir girişime imza attı. Özcan, sunuculuğunu da üstlendiği, satıştaki gayrimenkul projelerini tanıtan bir program hazırlamaya başladı...

İşte Selami Şahin'in 4. Levent'teki evi!

Ünlü sanatçı Selami Şahin evinin kapılarını Instyle Home'a açtı. Selami Şahin, iç mimar Dilara Çarşıbaşı Kutay ile çalışmış.

İhraç edilen Mimar Alev Şahin oturma eylemi yaptı!

KHK ile 2011 yılından bu yana çalıştığı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ndeki görevinden ihraç edilen mimar Alev Şahin, 'İşimi, ekmeğimi geri istiyorum' talebiyle kent merkezinde oturma eylemi başlattı.

Süha Özcan Afacan kimdir?

2010 yılında, Berkay Şeşen ile birlikte İki Mimar firmasını Ankara’da kuran ve çalışmalarına burada devam eden Mimar Süha Özcan Afacan kimdir? Süha Özcan Afacan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Süha Özcan Afacan..

Özcan Işıklar mimar ve mühendislerle bir araya geldi!

Silivrili mimar ve mühendisler, imzalanması planlanan ortak mesleki denetim ve teknik işbirliği protokolü hakkında görüş alışverişinde bulunarak, Silivri Belediyesi’nin tarımsal çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Mücahit Şahin: Çanakkale Lapseki'de inşaat sektörü hızla büyüyor!

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde inşaat sektörünün hızlı bir gelişim gösterdiğini söyleyen Mimar Mücahit Şahin, tüketicilerin hizmet alımı noktasında bilinçli olmaları noktasında uyardı.

Özcan Çetin kimdir?

Mimar Özcan Çetin kimdir? Mimar Özcan Çetin, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Mimar Özcan Çetin, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Özcan Çetin...

Rengin Şahin kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Rengin Şahin kimdir? Rengin Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Rengin Şahin, bugün nerede çalışmalarına devam ediyor?

Marya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Marya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Şahin Özcan ve Osman Gazi Bahadır Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 1 Haziran'da kuruldu.

Şahin Özcan kimdir?

Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şahin Özcan kimdir? Şahin Özcan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Şahin Özcan, ne zamandan beri Mono Mimarlık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak hizmet veriyor?

mimar Şahin Özcan Haberi

mimar Şahin Özcan

Şahin Özcan kimdir?

1959 yılında Konya'da doğan M. Şahin Özcan, üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nden mezun olarak tamamladı. 


1991 yılında Ö. Hulusi Zeren ile birlikte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak Mono Mimarlık İnşaat Taahhüt Dekorasyon San. ve Tic. Ltd. Şti'yi kurdu. Mono Mimarlık inşaat sektöründe Türkiye'nin önemli projelerine imza atarak, mimarlık ve inşaat alanında uzman bir kadro ile hizmet vermektedir. 


Yatırım, proje ve inşaatı Mono Mimarlık tarafından yapılan, Türkiye'nin ilk alışveriş merkezlerinden biri ve Trakya'nın ilk alışveriş merkezi Orion Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni 1999 yılında hayata geçirdi. 


Mono Mimarlık, kuruluşundan bugüne 20 yıllık tecrübesiyle inşaat, mimarlık, yatırım, taahhüt ve enerji sektörlerinde yurt içi ve dışı projelerde faaliyet göstermeye devam etmektedir.


Mono Mimarlık 

1991 yılında İnşaat Mühendisi Ö. Hulusi ZEREN ve Mimar M.Şahin ÖZCAN...