06 / 05 / 2024

mimar Serkan Adıyaman

mimar Serkan Adıyaman

Malatyalı Yüksek Mimar Serkan Adıyaman Kentsel dönüşümün bir fırsat olduğunu belirterek "Kentsel dönüşüm tamamen bir fırsattır. Her ilçenin bulunduğu konuma göre dokusuna göre çok güzel dış cepheler çıkarılabilir" dedi.

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!

Hatay ve Adıyaman, ulusal ve uluslararası 39 mimarla tekrar tasarlanacak. Projenin başında yer alan Türkiye Tasarım Vakfı’nın Başkanı Mehmet Kalyoncu, “Tüm tasarım sürecinin kaynağını biz sağlıyoruz. İlçe merkezleri dahil toplam 5 milyon dolar planlanıyor. Mart 2024’te tamamlanacak” diye konuştu.

TOKİ Adıyaman okul projeleri ihalesi bugün!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adıyaman'a 3 yeni okul! İhalesi yarın!

Adıyaman İli Merkez İlçesi 16 Derslikli Zeynep Turgut Ortaokulu, Gölbaşı İlçesi 8 Derslikli Mehmet Akif Ersoy İlkokulu ve 12 Derslikli Mimar Sinan İlkokulu inşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Adıyaman Gölbaşı'na yeni bir mahalle kuruldu!

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mimar Sinan Mahallesinin meclis kararıyla ikiye bölünerek Yenikent adından yeni bir mahalle oluşturduklarını söyledi. Yeni mahallenin sınırları şöyle...

Adıyaman'da kentsel dönüşüm hız kazandı!

Adıyaman merkezde Mara ve Musalla mahallelerinin, Gölbaşı ilçesinde Mimar Sinan Mahallesinin ‘riskli alan’ ilan edilerek kentsel dönüşümün Bakanlar Kurulu tarafından imzalanarak Cumhurbaşkanı tarafından onaylandı.

Adıyaman Gölbaşı Mimar Sinan'da riskli alan belirlendi!

Adıyaman Gölbaşı ilçesine bağlı Mimar Sinan Mahallesi sınırları içerisinde belirlenen alan riskli alan ilan edildi. Bakanlar Kurulu kararı ile bugün 29347 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Serkan Adıyaman: Yenilemeler tarihi dokuya uygun olmalı!

Malatyalı Yüksek Mimar Serkan Adıyaman Kentsel dönüşümün bir fırsat olduğunu belirterek "Kentsel dönüşüm tamamen bir fırsattır. Her ilçenin bulunduğu konuma göre dokusuna göre çok güzel dış cepheler çıkarılabilir" dedi.

Kentsel dönüşüm Adıyaman'ı dönüştürmeli!

Kentsel Dönüşüm vaatleri lafta kalmamalı. Adıyaman, çarpık kentleşme nedeniyle kent görünümünü bir türlü kazanamazken, birinci derece deprem kuşağında yer alması da, yerleşim yerlerinin güvenirliğinin sorgulanmasına neden oluyor.

Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihalesi 2 Ekim'de!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Adıyaman OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı sorumluluğunda yapılacak olan Adıyaman OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi yapım işi 2 Ekim'de ihale ediliyor...

Adıyaman Arıtma Tesisi için 5 milyonluk ödenek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı AB Yatırımlar Daire Başkanlığı toplantısına katılan Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu Adıyaman Atık Su Arıtma Tesisi için 1.5 Milyon Euro yaklaşık 5 Milyon TL ek hibe alarak, proje için önemli bir kaynak sağladı.

Adıyaman Çat Barajı'ndaki yüzen adalar kıyıya vurdu!

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesindeki Çat Barajı göletindeki "yüzen adalar" da kuraklıktan etkilendi. Belediye Başkanı Bulut: "Barajın su seviyesi düşünce rüzgarın etkisiyle adalar karaya oturuyor, sonra da çürüyor"dedi.

Adıyaman'da yangın çıktı!

Adıyaman'da, sarp kayalık bölgedeki ormanlık alanda akşam saatlerinde yangın çıktı. İtfaiye araçlarının ulaşamadığı bölgedeki yangını söndürmek için belediye hoparlörlerinden ve sosyal medyadan vatandaşlara çağrı yapıldı.

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş yapımı devam eden okulları inceledi!

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, yapımı devam eden okul inşaatlarında incelemelerde bulunmak üzere Besni ilçesini ziyaret etti. Demirtaş bağcılık uygulama alanını gezerek, yetiştirilen üzümün kalitesi ve çeşidi hakkında yetkililerden bilgi aldı.

mimar Serkan Adıyaman Haberi

mimar Serkan Adıyaman

Malatyalı Oyuncu Hakan Ural ve Malatyalı Yüksek Mimar Serkan Adıyaman, Emlak Uzmanı Rodi Kayım ve Emlak Uzmanı Birol Çakır Türkiye'de yeni bir programla Emlak, Gayrimenkul, Yapı ve Mimarlık sektörüne yön veren bir programla ekranlarda yer almaya başladı. 2 Malatyalının görev aldığı ve her Pazar Saat: 12.10'da Habertürk TV ekranlarında sektörünün sorunları ve geleceğini masaya yatıran Emlak Ekspresi programı kısa bir sürede izleyicileri ekran başına çekmeyi başardı. 


Her hafta ünlü bir konukla özel söyleşi yapılması programa ayrı bir renk katıyor. Program yapımcılarının Malatyalı olması son dönemlerde Büyükşehir unvanı kazanan Malatya'ya ayrı bir değer katması yönünden büyük önem taşıyor. İnşaat ve Gayrimenkul sektörünün devi konumundaki Kayseri'ye rakip olma yolunda son dönemlerde önemli atılımlar yapan Malatyalılar bu programla Türkiye Emlak, Gayrimenkul, Yapı ve...