09 / 05 / 2024

Mimar Tuncay Gültürk kimdir

Mimar Tuncay Gültürk kimdir

Tuncay Gültürk, İzmir Alaçatı’daki Alavista Evleri projesinin mimarıdır. Tuncay Gültürk, firması T Tasarım Mimari Proje Uygulama ve Danışmanlık Şirketini 2003 yılında kurdu. Peki Mimar Tuncay Gültürk kimdir? İşte biyografisi...

Kıvanç Tatlıtuğ Göktürk'te 15 bin TL'ye villa kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, şehir gürültüsünden uzaklaşmak için Göktürk’ten 2 katlı villayı aylık 15 bin liraya kiraladı. 

Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Eyüp’teki Göktürk Gençlik ve Kültür Sanat Merkezi coşkulu bir törenle hizmete açıldı. Açılışta Engin Gürkey’in perküsyon gösterisine izleyiciler de katılınca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Göktürk Group Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktürk Group Harita Mühendislik İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mesut Eryılmaz ve Ömer Faruk Kılıç ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Ocak'ta Eyüp, Kemerburgaz Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Gültürk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültürk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Orhun Gül, Sonay Öztürk tarafından 40 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Beylikdüzü, Marmara Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Kenan Gültürk Bağcılar'daki kültürel faaliyetleri anlattı!

Bağcılar Belediye Başkanı Yardımcısı Kenan Gültürk İle 4/4'lük köşemizde Bağcılar'daki kültürel faaliyetleri, Avm'Ieri ve ortak çalışmaları konuştuk. İşte, Kenan Gültürk'ün açıklamaları.

Larus Loft Göktürk'te 24 ay yüzde 0 faiz avantajı!

'Larus' markası ile projeler tasarlayarak hayata geçiren mimar Hakan Kıran'ın yeni projesi Larus Loft, Göktürk'te inşa ediliyor. Larus Loft'ta 1+1, 2+1, 3 + 1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı tipte toplam 119 daire olacak...

Göktürk Larus Loft Evleri'nde maksimum 3 bin 200 dolara!

'Larus' markası ile projeler tasarlayarak hayata geçiren mimar Hakan Kıran'ın yeni projesi Larus Loft, Göktürk'te inşa ediliyor. Larus Loft'ta 1+1, 2+1, 3 + 1 ve 4+1 olmak üzere 4 farklı tipte toplam 119 daire olacak.

Alavista Evleri'nde satışlar devam ediyor!

Alavista Evleri' nde satışlar devam ediyor. T Tasarım'ın kurucu ortağı mimar Tuncay Gültürk, Alaçatı'ya özgü mimariye sadık kalarak inşa edilen konutların özellikle tercih edildiğini belirtiyor.

Alavista Evleri'nde satışlar devam ediyor!

T Tasarım'ın kurucu ortağı mimar Tuncay Gültürk, Alaçatı'ya özgü mimariye sadık kalarak inşa edilen konutların özellikle tercih edildiğini belirterek, "Alavista Evleri'ni tasarlarken yerel mimariye uyumlu olmasına özen gösterdik" dedi.

Pınar Gültürk kimdir?

Pınar Gültürk, Tuncay Gültürk tarafından 2003 yılında kurulan T Tasarım Mimari Proje Uygulama ve Danışmanlık Şirketi'nde peyzaj mimarı olarak görev yapmaktadır. Peki Pınar Gültürk kimdir? İşte biyografisi...

Tuncay Gültürk kimdir?

Tuncay Gültürk, İzmir Alaçatı’daki Alavista Evleri projesinin mimarıdır. Tuncay Gültürk, firması T Tasarım Mimari Proje Uygulama ve Danışmanlık Şirketini 2003 yılında kurdu. Peki Mimar Tuncay Gültürk kimdir? İşte biyografisi...

Alavista Evleri'nde 850 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Ödüllü mimar Tuncay Gültürk’ün İzmir Alaçatı’daki ilk çalışması olan Alavista Evleri projesi, rengarenk cumbaları, ferforje motifleri, ahşap ve taş dokusuyla Ege’nin incisi İzmir'e renk kattı

Mimar Hakan Kıran'ın Göktürk'te 80 milyon dolarlık apartmanı hayata geçirdi!

Mimar Hakan Kıran'ın Göktürk'te hayata geçirdiği 80 milyon $'lık Larus Palas'ın yanına kurulan alışveriş sokağı ünlü markaların akınına uğradı. Bisse'den Mudo'ya, İpekyol'dan Saat&Saat'e kadar birçok firma Larus Sokak'a gelecek...

Mimar Tuncay Gültürk kimdir Haberi

Mimar Tuncay Gültürk kimdir

Tuncay Gültürk kimdir?


Tuncay Gültürk, 1979 yılında Ardahan’da doğdu. 2000 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. Gazi Üniversitesi Bina Bilgisi kürsüsünde yüksek lisans çalışmaları devam etmektedir. Ulusal-uluslararası çeşitli proje yarışmalarına katıldı ve ödüller aldı. 


Tuncay Gültürk, 2003 yılında T Tasarım Mimari Proje Uygulama ve Danışmanlık Şirketini kurdu.


Tuncay Gültürk ve T Tasarım projeleri!


Libya Bengazi 2200 Adet Villa Projeleri


Akçadağ İnşaat Yönetim Binası


Ankara Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi Engelliler Merkezi ve Yaşlılar Merkezi Hizmet Binaları


Alavista Villaları Alaçatı


İzka İnşaat Yönetim Binası


Erzurum Mobilya Kent


Çeşme Villa


Akol Ofis Dekorasyon Projesi


Hukuk Bürosu İç Dekorasyon ve Uygulama Projesi


Angora Evleri Villa Dekorasyon Projeleri


Seferihisarda Yazlık


Toki Halkalı Toplu Konut


Üzeyir Yandım Evi


Peynirci Konutları


Eryaman Alışveriş Merkezi


Toki Halkalı-2 Toplu Konut


Çiftaslan Otomotiv Konutları


Alanya Çolaklı Mevkii 5 Yıldızlı Otel Projesi


Hitit Evleri


Maksem Otel


Gölbaşı Ofis


Sancak Lisesi Spor Salonu


TEİAŞ Toplantı...