03 / 05 / 2024

mimar Zafer Karoğlu

mimar Zafer Karoğlu

Iglo Architects, fonksiyonel, sürdürülebilir ve bütüncül bir planlama anlayışıyla düşük karbon salınımlı ve enerjiyi yoğun miktarda tasarruf eden, çevre dostu endüstri yapıları tasarlıyor.

Zafer Karoğlu kimdir?

Mimar Zafer Karoğlu kimdir? Mimar Zafer Karoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Zafer Karoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Zafer Karoğlu...

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simurg Dizayn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Demirkol ve Zafer Bekiroğlu ortaklığında kuruldu.

Ulufer İnşaat Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulufer İnşaat Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Aşkaroğlu tarafından kuruldu.

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zaytek Yapı Endüstrisi Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Ruhioğlu tarafından kuruldu.

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Piyasalar erken zafer sarhoşu mu? Fed arı kovanına çomak sokar mı?

Piyasalar olumlu veriye odaklanmış ve piyasaları yukarı döndürme hedefine kilitlenmişti. ABD'den gelen enflasyon verisi piyasalara bu fırsatı sağladı. Piyasalarda zafer sarhoşluğu yaşanmaya başladı. Bu coşkulu ortamın riski ne? Fed ne yapacak?

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti!

Mimar Tahsin İskitoğlu vefat etti. 16.04.2022 Cumartesi günü Hakk'ın rahmetine kavuşmuşan ve Çamlıca Mezarlığı'na defnedilen İskitoğlu'nun ailesi taziye mesajı yayımladı.

Zk Gayrimenkul Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Zk Gayrimenkul Ve Enerji Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kutanoğlu tarafından kuruldu.

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi kuruldu!

Pol Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Atış Poligonu Kurulum Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Kurtoğlu tarafından kuruldu.

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega City Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Önder Budak ve Zafer Eroğlu tarafından kuruldu.

Ahmet Erkutoğlu: Konut satışlarında yeni rekora imza atabiliriz!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, ''Yıl sonunda yeni bir konut satış rekoruna daha imza atabiliriz'' diye konuştu.

Konutta düşük faiz rekorla etkisini gösterdi!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkurtoğlu, “Düşük konut faizi etkisini gösterdi, konut satışında rekor geldi” dedi. Erkurtoğlu, konut satışlarına ilişkin konuştu. 

Ahmet Erkutoğlu: Konut almanın en uygun zamanı!

AYİDER Başkan Yardımcısı Mimar Ahmet Erkutoğlu, ''Yatırımlar konusunda temkinli yaklaşım var. Oysa fiyatlar açısından da en uygun zaman dilimi içerindeyiz. Satışlara baktığımız zaman banka kredilerinin düşük faiz uygulamasının kredili satışa olan ilgiyi de gösteriyor'' dedi.

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD merkezli yapı marketi kuruyor! 

İç Mimar Mahmut Çöloğlu, ABD'de 4 depoya ve 12 dağıtım merkezine sahip yapı marketi kuruyor...

mimar Zafer Karoğlu Haberi

mimar Zafer Karoğlu

Iglo Architects, fonksiyonel, sürdürülebilir ve bütüncül bir planlama anlayışıyla düşük karbon salınımlı ve enerjiyi yoğun miktarda tasarruf eden, çevre dostu endüstri yapıları tasarlıyor. Diğer yapılara kıyasla enerji tüketiminin çok daha yoğun olduğu büyük ölçekli endüstri binalarında sağladıkları enerji dengesiyle ciddi bir dönüşüm yaratan Iglo Architects’in kurucusu Mimar Zafer Karoğlu, bu tür yapıların sıfır karbon üreten ve çevreye zararsız yapılar olmasını beklemenin elbette ki mümkün olamayacağını, ancak şartları iyileştirebilecek birçok çözümün bulunduğunu ve spesifik konularda gösterilecek özen ve çabanın karşılığının çevreye, yapıya, kullanıcıya ve yatırımcısına kazanımlar getireceğini vurguluyor.


Bugüne kadar Türkiye’de ve yurt dışında birbirinden farklı ölçeklerde bir çok projeye imza atan Iglo Architects, endüstri yapıları tasarımında sürdürülebilir kriterleri göz önünde bulunduruyor ve enerji tüketiminin oldukça yoğun olduğu bu tür yapılarda...