04 / 05 / 2024

mimari aplikasyon

mimari aplikasyon

Yaratıcı aplikasyonlar sayesinde tüketiciler cep telefonu ve bilgisayar üzerinden iç mimar haline geldi. Pazardaki bu değişimi yakalayan şirketler de rekabet için mobil yatırım atağına kalktı

Geleneksel mimari projelere taşınıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'un katıldığı "Mimari Proje Yarışması" sonuçları açıklandı.

Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen Ulusal Mimari Proje Yarışması'nın ödül töreni dün yeni hizmete giren TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirildi.

TOKİ Ulusal Mimari Proje Yarışması ödülleri sahiplerini buldu!

TOKİ ve Emlak Konut’un “Ulusal Mimari Proje Yarışması’nda” ödüller sahiplerini buldu. TOKİ Başkanı M. Ergün Turan: “TOKİ şehirlerimizi geleceğin Türkiye’sine taşıyacak değişimlerin adımlarını atmaya başladı” dedi.

İşte Mimari Proje Yarışması’nın ödülleri!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen “7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması”nın sonuçları belirlendi.

TOKİ Ulusal Mimari Proje Yarışması’nın ödülleri sahiplerine verildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TOKİ ve Emlak Gayrimenkul GYO’nun düzenlediği “7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması”nın ödül törenine katıldı.

TOKİ ve Emlak Konut’un Ulusal Mimari Proje Yarışması’nda ödüller dağıtıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve de Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen “7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması”nın sonuçları belirlendi.

TOKİ, dikey mimari yerine yatay mimaride konut üretecek!

TOKİ Başkanı M. Ergün TURAN, TOKİ’nin dikey mimari yerine, yatay mimaride ve mahalle konseptinde konutlar inşa edeceğini açıkladı. Turan, “Bütün yapılanmamızı bu yaklaşım üzerine inşa edeceğiz. Bir yıl sonra yeni projelerimizi herkes görecek” dedi.

7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçları açıklandı!

TOKİ tarafından açılan "7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması" sonuçları açıklandı. Akdeniz Bölgesi adına ödülü Mimar İrem Çiçek'in liderliğinde, konusunu Antakya'dan alan bir Konut Sitesi Projesi aldı

Rönesans Mimari İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rönesans Mimari İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Cucu, Savaş Gümüş tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Kasım'da Beykoz, Kavacık Mahallesi'nde kuruldu.

Maher Gayrimenkul Mimari Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maher Gayrimenkul Mimari Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Fatih Demir, Mehmet Şahin tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 6 Kasım'da Başakşehir, Başak Mahallesi'nde kuruldu.

7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması'nın ödül töreni 11 Kasım'da!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve iştiraki Emlak Konut GYO tarafından düzenlenen “7 İklim 7 Bölge Gelenekten Geleceğe Ulusal Mimari Proje Yarışması”nın sonuçları belirlenmiştir.

Babacan Mimari Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babacan Mimari Yapı İnşaat Elektrik Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Ertekin, Bünyamin Yıldız tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Kasım'da kuruldu.

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı.Çanakkale Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu "Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Projesi" ulusal proje yarışması sonuçlandı. Yarışmaya 37 proje katıldı.

mimari aplikasyon Haberi

mimari aplikasyon

Son dönemde cep telefonları ve tabletler üzerinden tüketicinin hayatına giren teknolojik uygulamalar, alışveriş alışkanlıklarını da değiştirmeye başladı. Özellikle evle ilgili dekoratif uygulamaların kolayca yapılabilmesi için tüketiciye sunulan imkânlarla, müşteriler de adeta birer iç mimar haline geldi. Yeni aplikasyonlarla evin ve odaların fotoğrafı telefona yüklenip badanadan fayanslara kadar her türlü uygulama denenebiliyor. Bu da hem tüketici hem de sektördeki şirketlere maliyet çıkarmadan en doğru tercihi yapma lüksü sunuyor. 


İLGİ SÜREKLİ ARTIYOR 


Bu uygulamayı pazarlama faaliyetlerinde kullanan firmalardan biri de Kale Yapı Ürünleri oldu. Kale Yapı Ürünleri Grubu Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Bahadır Kayan, bu amaçla kale360.com sitesini kurduklarını söyledi. Buradaki uygulamayla tüketicilerin banyolarını nasıl dizayn edebileceğini gördüğünü belirten Kayan, "Sitemize bir yılda 10 bin 128 üye aldık. Çizilen proje sayısı 14 bin...