27 / 04 / 2024

Mimari proje yarışmaları 2014

Mimari proje yarışmaları 2014

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenen Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması Yarışma Şartnamesi bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yarışmanın ödülü, son başvuru tarihi, jürisi, başvuru adresi ve diğer detaylar...

İBB Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, Sosyal Merkezler Mimari Proje Yarışması düzenleyeceğini açıkladı. 

Ana Transfer Merkezi Mimari Proje Yarışması'nda ödüller sahiplerine teslim edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin otogar için düzenlediği ulusal mimari proje yarışmasında dereceye giren proje sahipleri ödüllerini teslim aldı. 

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu!

San Deco tarafından ilk defa gerçekleşen Duvarın Ötesinde Mimari Proje Yarışması’nın kazananları belli oldu. Yarışmaya 46 farklı üniversiteden 143 öğrenci 102 projeyle katıldı. Yapılan jüri değerlendirmesinin ardından ödüle sahip olan projeler kamuoyuna sunuldu.

San Deco Mimari Proje Yarışması için son başvuru tarihi 8 Haziran! 

Mimarlık ve İç Mimarlık öğrencileri için düzenlenen 'San Deco mimari Proje Yarışması: Duvarın Ötesinde' yarışması için son katılım tarihi 8 Haziran olarak belirlendi...

2019 Ytong Mimari Fikir Yarışması'nda 3 projeye ödül! 

Mimarlar tarafından ilgiyle takip edilen Ytong Mimari Fikir Yarışması'nın bu yıl 20'ncisi düzenlendi. “Plan B: Akıntıya Karşı Bir Mimarlık Okulu” konulu yarışmanın kazananları açıklandı...

Ytong Mimari Fikir Yarışması’na katılım için son gün 2 Aralık!

Türk Ytong tarafından 20’ncisi gerçekleştirilen Mimari Fikir Yarışması başvuru sürecinde geri sayım başladı. Yarışma için son katılım tarihi 02 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Fark Mimari Proje İnşaat Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Fark Mimari Proje İnşaat Organizasyon Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Kaya Erer ve Yakup Hakan Sekmen tarafından kuruldu.

10. Betonik Fikirler Proje Yarışması'nın başvuruları başladı!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa’nın, genç fikirleri desteklemek amacıyla düzenlediği "Betonik Fikirler Proje Yarışması" bu yıl "Yapıda Dijital Dönüşüm" temasıyla onuncu kez gerçekleşiyor. Yarışmaya son başvuru tarihi 28 Şubat...

İnan Mimari Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnan Mimari Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim İnan tarafından kuruldu.

Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı!

Hayata geçirdiği projelerle, yapılaşmanın niteliksel, mimari ve kültürel boyutlarına dikkat çeken Türk Ytong tarafından “Şehirden Uzak” başlığıyla düzenlenen 2017 Ytong Mimari Fikir Yarışması sonuçlandı.

Ytong Mimari Fikir Yarışması Dijital Kolokyum'u 15 Aralık'ta!

“Şehirden Uzak” konulu 2017 Ytong Mimari Fikir Yarışması kapsamında yapılacak olan Dijital Kolokyum, 15 Aralık Cuma günü saat 11.00’den itibaren canlı yayınlanacak.

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökçeler Mimari Proje ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Akgün Gökçe tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mimari proje yarışmaları 2014 Haberi

Mimari proje yarışmaları 2014

Çanakkale Belediyesi Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması Yarışma Şartnamesi, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 


Çanakkale Belediyesi'nce düzenlenen mimari proje yarışmasında birinciye 90 bin TL, ikinciye 70 bin TL ve üçüncüye 50 bin TL para ödülü verilecek. Ayrıca mansiyon için 20 bin TL ve satın alma için 20 bin TL ayrıldı. 


Bugün ilan edilen Sosyal Konutlar Mevkii Kentsel Yenileme Ulusal Mimari Proje Yarışması'nda sorular için son gün 13 Haziran 2014, cevapların ilanı 17 Haziran 2014 olarak belirlenirken, proje teslim tarihi ve saati 30 Eylül 2014 ve 17:00 olarak açıklandı. 


Yarışmanın sonuçları, 24 Ekim 2014 tarihinde açıklanacak. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ilan;


Çanakkale Belediyesinden:


SOSYAL KONUTLAR MEVKİİ KENTSEL YENİLEME ULUSAL MİMARİ PROJE YARIŞMASI YARIŞMA ŞARTNAMESİ


Son Başvuru Tarihi          :...