14 / 05 / 2024

Mimari yapı ödülleri

Mimari yapı ödülleri

TÜRK Serbest Mimarlar Derneği tarafından bu yıl 11 'incisi gerçekleştirilen TSMD Mimarlık Ödülleri Töreni ve Yeni YIL Balosu, mimarlık ve yapı sektörünün katılımıyla Sheraton Ankara Otel'de düzenlendi.

GYODER ve İAV'ın ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’nı kazanana 30 bin TL ödül!

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı kuruluşu GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı (İAV) iş beraberliğinde yapılan ‘Lisansüstü Gayrimenkul Tez Ödülleri Yarışması’na başvurular devam ediyor. Doktora tezlerinde dereceye giren eserlerin her birine 30 bin TL nakit ödül verilecek.

Türk Serbest Mimarlar Derneği 14. Mimarlık Ödülleri için başvurular başladı!

Türk Serbest Mimarlar Derneği (TürkSMD) tarafından iki yılda bir yapılan Mimarlık Ödülleri yarışması için başvurular başladı. Yarışma için son başvuru tarihi 23 Ekim olarak belirlendi. 

Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 26'ncısı düzenleniyor!

Mimarlar ve İç Mimarlar gelecek vaat eden fikirlerini yapı kataloğu Mimarlık Ödülleri'nde ortaya koyuyor. Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri yarışmasının 2020 teması taşınabilir Yaşam Birimleri olarak belirlendi.

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

Genç mimarlar ‘Altın Çekül mimarlık ödülleri’ için yarışıyor!

Yapı-Endüstri Merkezi tarafından düzenlenen ve yapı sektörünün prestij ödülleri olarak bilinen ‘ALTIN ÇEKÜL Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ bu yıl 4 kategoride düzenleniyor.

Malatya'daki kentsel dönüşüm mimari yapıyı farklılaştıracak! 

Yeşiltepe Belediye Başkanı Mehmet Çınar, devam eden ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Proje’ alanı ile yapımı tamamlanan örnek daireyi gezdi.Başkan Çınar, “Kentsel dönüşüm projelerimiz ilçemizin mimari yapısını farklılaştıracak, sosyal yaşam kültürüne renklilik ve canlılık kazandıracaktır. ” dedi.

Akçansa'nın web sitesine Stevie Ödülleri!

Betondafarkindalik.com web sitesi, dünyanın en prestijli yarışmaları arasında gösterilen Uluslararası Stevie Ödülleri’nde, Yapı&Malzeme kategorisinde ödüle layık görüldü.

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri sahiplerini buldu!

TürkSMD 13. Mimarlık Ödülleri Töreni, mimarlık ve yapı sektörünün paydaşlarının geniş katılımıyla 16 Şubat 2019 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde düzenlendi...

Dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı!

Dünyanın en sıra dışı mimari yapıları belli oldu. Dünyanın her tarafından gelen binlerce ziyaretçi yapıları görmek için sıraya giriyor.

Dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı!

Alışılanın aksine 'anormal' olan yapıların her birinin ayrı bir hikayesi vardır. Dünyanın her tarafından binlerce turist sırf sıra dışı mimari yapıları görmek için seyahat ediyor. İşte dünyanın en sıra dışı 10 mimari yapısı...

3k Mimari Yapı Ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3k Mimari Yapı Ve Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Celal Divleli, Abdullatif Hıdır ve Ali Göktaş ortaklığında kuruldu. 

Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri için başvurular başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin tarihi yapıların korunmasını teşvik için bu yıl 16. kez düzenlediği “Tarihe Saygı Yerel Koruma Ödülleri” için başvurular başladı.

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri töreni gerçekleştirildi!

Türkiye İMSAD Geleceğe Yatırım Ödülleri 2017 sahiplerini buldu. İnşaat sektörünün en önemli uluslararası organizasyonu Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul’da düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi.

Mimari yapı ödülleri Haberi

Mimari yapı ödülleri

TÜRK Serbest Mimarlar Derneği tarafından bu yıl 11 'incisi gerçekleştirilen TSMD Mimarlık Ödülleri Töreni ve Yeni YIL Balosu, mimarlık ve yapı sektörünün katılımıyla Sheraton Ankara Otel'de düzenlendi. Gecede ayrıca mimarlık ortamına ve kültürüne katkı sağlayan mimar, kurum ve yapıların ödüllendirildiği yarışmada da ödüller verildi İki yüda bir düzenlenen TSMD Mimarlık Ödülleri bu sene TSMD Büyük Ödül, TSMD Yapı Ödülü, TSMD Mimarlığa Katkı Ödülü, TSMD Basın-Yayın Ödülü ve Jüri Özel Ödülü olmak üzere 5 dalda gerçekleşti. TSMD Mimarlık Ödülleri 2012-2014 dönem jüri üyeleri, Erkut Şahinbaş, Prof. Dr. Abdi Güzer, Doç. Dr. Adnan Aksu, Nesrin Yatman, Prof. Dr. Ali Cengizkan, Prof. Dr. Uğur Tanyeli, Boğaçhan Dündaralp ve Mürşit Günday'dan oluşan jüri tarafından mimarlık ortamında belirgin bir iz bırakan Günay Çilingiroğlu oy...