21 / 05 / 2024

Mimaride Işık etkinliği ne zaman

Mimaride Işık etkinliği ne zaman

PLD Türkiye tarafından 2011 yılından beri düzenlenen Mimaride Işık etkinliğinin, bu yıl “Mimaride Işık Vol 4” adıyla dördüncüsü Philips ’ in sponsorluğunda 3 Haziran'da gerçekleşecek...

Tarım Kredi Market büyük indirim şenliğini duyurdu: Bu indirim için yarın son gün

Tarım Kredi Market, sadece 2 gün boyunca geçerli olacak büyük bir indirim etkinliğini duyurdu. Bu kısa süreli indirim fırsatından yararlanmak isteyenler, acele etmeliler. İşte Tarım Kredi Market'in indirim etkinliği hakkında merak edilen tüm bilgiler...

Disney Plus kısa süreliğine ilk ay yüzde 30 indirimli! Fırsattan yararlanmak için son gün 19 Eylül 2022

Disney Plus,  Disney Plus Day etkinliği nedeniyle kısa süreliğine indirim kampanyası başlattı. Merakla beklenen yeni içerikleri ile de dikkat çeken Disney Plus’a 19 Eylül 2022 tarihine kadar yeni abone olacaklar ilk ay yüzde 30 indirimden faydalanacaklar.

GAPAS Serbest Kürsü Gayrimenkulde Nöro Pazarlama etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yarınki etkinliğinde Gayrimenkulde Nöro Pazarlama ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi etkinliği 24 Şubat'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS)  tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün 24 Şubat tarihindeki etkinliğinde 'Pandeminin Gözde Yatırım Aracı; Arsa - Arazi ele alınacak. 

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

GAPAS Serbest Kürsü 'Konut Fiyatları ve Kiraları Nereye Gidiyor' etkinliği yarın!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü etkinliklerinin 4.'sünde "Konut Fiyatları ve Kiraları Nereye Gidiyor?" sorusunun yanıtı aranacak. Etkinlik yarın saat 20:30'da başlayacak.

Keçiören'de kentsel dönüşüm kapsamında 1.650 metruk yapı yıkıldı!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, 19 Ekim Muhtarlar Günü etkinliğinde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 1.650 metruk yapının yıkıldığını açıkladı. 

Mimaride odak kültür mü teknoloji mi?

Mimari ve tasarım daima hayatımızda karşımıza çıkıyor. Bölgeden bölgeye, kültürden kültüre değişiklik gösteriyor. Dünyanın her yerinde eş zamanlı olarak gelişen teknoloji ortaya benzer çalışmalar çıkarmaya başladı. Mimari tasarımda odağımıza kültürü mü yoksa teknolojiyi mi almalıyız.

Yıkım İşlemleri ile Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı!

inşaat ve yıkıntı atıklarının çevre ve insan sağlığına ve güvenliğine zarar vermeyecek şekilde yönetimine ve kontrolüne ilişkin çalışmaların veriminin ve etkinliğinin arttırılmasını sağlamak için “Yıkım İşlemleri ile Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atıklarının Kontrolü Yönetmeliği Taslağı” hazır

KÖY’de yaşam başlıyor!

Sarıyer -Zekeriyaköy’de hayata geçirilen ve Hopkins Architects tarafından yatay mimaride tasarlanan KÖY projesinin ilk etabında yer alan 497 adet konutun teslimleri başladı..

Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017 etkinliği mimarları buluşturdu!

‘Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017’ etkinliği, Kaleseramik Merkez Binası, Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda kalabalık bir mimar grubunun katılımıyla gerçekleşti.

3. Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği yarın başlıyor!

Hilti, 2016 yılında Hilti mağazalarında 4 kez düzenlenecek olan ‘Hilti Açık Kapı Günü Etkinliği’nin üçüncüsünü 22-24 Eylül tarihleri arasında gerçekleştiriyor.

Mimaride Işık etkinliği ne zaman Haberi

Mimaride Işık etkinliği ne zaman

PLD Türkiye tarafından 2011 yılından beri düzenlenen Mimaride Işık etkinliğinin, bu yıl “Mimaride Işık Vol 4” adıyla dördüncüsü Philips’in sponsorluğunda gerçekleşiyor. 3 Haziran Salı akşamı, Yapı-Endüstri Merkezinde gerçekleşecek olan Mimaride Işık Vol 4 sektörün önde gelen mimar, iç mimar ve aydınlatma tasarımcılarını aynı çatı altında buluşturmayı hedefliyor.


Malzemeler, kumaşlar, renkler ve yapılar gün boyunca farklı açılardan gün ışığı ile görsel özelliklerini ortaya çıkarır. Peki hava kararmaya başlayınca karanlık çökünce ne olur? Sıklıkla küçümsense de; yansımalar ve onların dikkatli bir şekilde analiz edilmiş, değerlendirilmiş özellikleri mimari aydınlatmanın “anahtar nitelikler” listesinin başında yer alıyor.


2013 yılında, HalenCity Üniversitesi’nin metro istasyonu çalışmasıyla aydınlatma tasarımında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan “Radiance Award for Excellence in Lighting Design” ödülünün sahibi Gerd Pfarré “Yansımalar” başlığına sahip sunumunda...