03 / 05 / 2024

Mimarlığın Ses ve Işık Hali

Mimarlığın Ses ve Işık Hali

Has Mimarlık yapıtlarıyla kurgulanmış görsel-işitseldeneyim Mimarlığın Ses ve Işık Hali sergisinin açılışı 3 Kasım 2016 Perşembe günü saat 17:00'de açılacak.

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Braın Up Desıgn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Taha Emrah Özçelik ve Yunus Emre Genç ortaklığında kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Taylan Kın Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taylan Kın Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Eşref Taylan Kın tarafından kuruldu.

Mumes İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mumes İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Gül, Murat Kotan ve Murat Köse ortaklığında kuruldu.

Mansur Plastik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansur Plastik İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İrketi tarafından kuruldu.

Okkaya Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okkaya Yapı İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kübra Kaya ve Oğuzhan Kaya ortaklığında kuruldu.

Argi Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argi Yapı Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Arslan ve Serkan Girişen ortaklığında kuruldu.

Mivango İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mivango İç Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Sedat Sarıcaoğlu ve Alpaslan Limanoğlu ortaklığında kuruldu.

Işık Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Tasarım Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baykal Işık tarafından kuruldu.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Teşvikiye İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Teşvikiye İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Derun Kabakcı ve Ayşe Dila Kabakcı ortaklığında kuruldu.

Bk Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Cömert tarafından kuruldu.

Bölart İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bölart İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Bölek tarafından kuruldu.

Mimarlığın Ses ve Işık Hali Haberi

Mimarlığın Ses ve Işık Hali

Has Mimarlık yapıtlarıyla kurgulanmış görsel-işitseldeneyim Mimarlığın Ses ve Işık Hali sergisinin açılışı 3 Kasım 2016 Perşembe günü saat 17:00-19:30'da açılacak.


Sergi: MSGSÜ Tphane-i Amire KSM Tek Kubbe...