01 / 05 / 2024

mimarlık Bünyamin Derman

mimarlık Bünyamin Derman

1995 yılında Dilek Topuz Derman ile db Mimarlık ve Danışmanlık Ltd. Şti.’ni kuran Bünyamin Derman kimdir? Bünyamin Derman bugüne kadar hangi projeleri tamamladı? İşte Bünyamin Derman'ın çalışmaları...

Ünlü mimar Doğan Hasol'dan mimarlık eğitimi eleştirisi...

Mimarlık, büyük yapı tasarımı ve mühendislik sanatıdır. Mimarlık, bilim ile sanatı dengeli bir şekilde kullanarak göze hitap eden sağlıklı yapıların ortaya çıkması için çalışmalar gerçekleştirecek bireyler yetiştirilmesini amaçlar. Bu konu eleştiriye çok açık bir konu olarak karşımıza çıkıyor...

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baveri Mimarlık Ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Yılmaz, İsmail Aktaş, Mahmut Emre Karcı, Mehmet Akif Karcı, Vedar Karcı, Volkan Aktaş ve Yaşar Emir Karcı ortaklığında kuruldu.

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf İstanbul Tasarım Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bünyamin Demir tarafından kuruldu.

Bıenn İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıenn İnşaat Mimarlık Dekorasyon Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Öner Kaya tarafından kuruldu.

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. U.B.D İnşaat Turizm Mühendislik Mimarlık Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myoffice Mimarlık İnşaat Mobilya Bölme Duvar Ve Ofis Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Basri Anzerli  ve Vefa Kutlu tarafından kuruldu.

Büşra Özbek Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Büşra Özbek Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Özbek ve Emine Özbek ortaklığında kuruldu.

Bıg Invest Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bıg Invest Group Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Fethi Öner tarafından kuruldu.

Bölart İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bölart İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Bölek tarafından kuruldu.

Üniversite öğrencilerinden Uygarlık Tarihinde Mimarlık sergisi!

Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencileri kültür sanat faaliyetlerini online platforma taşıdı. Öğrencilerin ortaya çıkardığı projeler arasında "Mimarlıkta Disiplinler Arası Yaklaşımlar", "Tarihi Kentsel Dokuda Çağdaş Tasarım" ve "Uygarlık Tarihinde Mimarlık"  başlıklı ürünle

Dbs Bölme Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Dbs Bölme Sistemleri Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Turan ve Seyhan Turan ortaklığında kuruldu.

İç mimarlık bölümünün Mimarlık Fakültesinden ayrılması TBMM'de!

İç mimarlık bölümünün Mimarlık Fakültesinden ayrılma gerekçesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Ok, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

mimarlık Bünyamin Derman Haberi

mimarlık Bünyamin Derman

Bünyamin Derman kimdir?

Bünyamin Derman, 1965 yılı Konya Ereğli doğumlu. 1990 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nü yüksek mimar unvanıyla tamamlayan Bünyamin Derman, Batışehir, Dumankaya projeleri, Sinpaş projeleri, Varyap Meridian gibi markalı konutların yanı sıra Anayasa Mahkemesi, TBMM, Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri için tasarımlar yaptı.


Bünyamin Derman, 1988-1996 yılları arasında aynı üniversitesinin, 1999-2004 yıllarında İstanbul Kültür Üniversitesi ‘nin mimari tasarım atölyelerinde dersler verdi.


1989'a kadar İlgi Alpay Aşkun Mimarlık Bürosu'nda çalışan Bünyamin Derman, 1988-1996 yılları arasında, YTÜ'de mimari tasarım dersi proje yürütücülüğü yaptı. 


Aynı görevi 1999-2004 yılları arasında İstanbul Kültür Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nde devam ettiren Bünyamin Derman, 1990’ların başından bugüne kadar girdiği ulusal ve uluslararası çok sayıda yarışmadan 6’sı birincilik olmak üzere çok sayıda ödül ve mansiyon kazanmış, jüri üyelikleri yapmıştır.


1995 yılında...