04 / 05 / 2024

Mimarlık Merkezi

Mimarlık Merkezi

Mimarlık Merkezi, her ay, yapılmakta olan yeni bir proje üzerinden, tüm katılımcılarıyla beraber, kenti, ana aksların dinamiğini, gelişimini, değişimini, mevcut ve de gelecek öngörülerini tartışıyor

TSMD Mimarlık Merkezi hizmete Ankara'nın Dev Maketi ile açılıyor!

Türkiye’de çifte ‘ilk’, Başkent’te gerçekleştiriliyor: Ankara’nın dev “kent maketi” ziyarete, TSMD Mimarlık Merkezi hizmete açılıyor

Pandu Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Pandu Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Pandu Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkez nakli yapıldı!

Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik Restorasyon Hayvancılık Gıda Ve Süt Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı. Çayka Yapı Mimarlık Mühendislik'in merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rimak Yapı Mimarlık Enerji Tarım Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yes Mimarlık Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Anonim Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Neb Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı. 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Herman Rebda Mimarlık Teknolojileri Yapı İnşaat Dış Ticaret Ve San. Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Türkel Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yap

Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkz nakli gerçekleştirildi. Eflatun Bilgisayar Mimarlık Müh. İnşaat Taahhüt Turizm Madencilik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Bakırköy'de yapıldı.

Rotam Kimya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rotam Kimya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi.Rotam Kimya Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Çekmeköy'de yapıldı.

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atölyek Mimarlık Proje Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Roof Yapı Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Roof Yapı Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Roof Yapı Mühendislik Ve Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Eyüpsultan'da yapıldı.

Mimarlık Merkezi Haberi

Mimarlık Merkezi


Mimarlık Merkezi, her ay, yapılmakta olan yeni bir proje üzerinden, tüm katılımcılarıyla beraber, kenti, ana aksların dinamiğini, gelişimini, değişimini, mevcut ve gelecek öngörülerini tartışıyor.


Her ay, bir güncel proje, MiMARLIK MERKEZi’nde tasarımcıları, işvereni, yüklenicisi ve ilgili tüm tarafları ile sunulmaya ve tartışılmaya devam ediyor.Forumlar, tüm mimarlık ve sektör paydaşlarını sağlıklı bir diyalog ve eleştiri ortamı için biraraya getirmeyi, mimarlık öğrencileri ve meslek pratiğinin yeni katılımcıları için, mesleki karar, üretim ve süreçlere dair tüm aşamalar , sorunlar ve çözümlerin tarafların ağzından dinlenebileceği paylaşımcı bir ortam sunmayı amaçlıyor.


SERANiT sponsorluğuyla hayata geçirilen, ANKARA’YI DEĞiŞTiREN PROJELER 10/10 forum serisinin yedincisi, bu ay,

‘Şehrin Müzik Kutusu’ teması altında , 17 yıl sonra hayata geçen bir tasarımı,  AKM CSO KONSER SALONU Projesini’ni sunuyor ve tartışıyor.


ANKARA’YI DEĞiŞTiREN PROJELER...