18 / 05 / 2024

mimaroba atlas vadi ödeme planı

mimaroba atlas vadi ödeme planı

Dairelerin 220 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Atlas Vadi projesi lokasyon olarak İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Mimaroba'da inşa ediliyor. Projede satış sürecine devam ediliyor...

Emin Evim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mimaroba Şubesi açıldı!

Emin Evim Emin Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 300 milyon TL sermaye bedeli ile Mimaroba'da şube açtı. 

Avrasya GYO Atlas Menkul Kıymetler'den 1 milyon TL'lik pay sattı!

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı ile ilgili olarak 1,79-1,86 TL fiyat aralığından 1 milyon 12 bin 28 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi  Avrasya GYO tarafından yapıldı. 

Atlas Nama İnşaat Emlak Gıda Kargo Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Nama İnşaat Emlak Gıda Kargo Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Esmatullah Amınullah ve Mohammad Shakib Naseri tarafından kuruldu. 

Atlas Gulf İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Gulf İnşaat ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul şubesi bugün 1 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da açıldı.

AHG Atlas Otel Limited Şirketi kuruldu!

AHG Atlas Otel Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Atlas Airtour Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Airtour Turizm Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Naser Babahadı tarafından kuruldu.

Atlas Çatı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Atlas Çatı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Durna tarafından kuruldu.

Atlas Kapı ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Kapı ve Mobilya Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Belgin Özözen Duyar tarafından kuruldu.

Keller Williams’tan Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, Gümüşpala'daki TC MEB Cemil Atlas Ortaokulu'na bilgisayar sınıfı sağladı.

Garage Atlas Tasarım Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Garage Atlas Tasarım Teknoloji Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Gündüz tarafından kuruldu.

Avrasya GYO Atlas Menkul Kıymetler'den 1.4 milyon TL'lik pay sattı!

Atlas Menkul Kıymetler Yatırım Ortaklığı ile ilgili olarak 1,38 TL fiyatından 1.428.334 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi  Avrasya GYO tarafından yapıldı. 

Atlas Group Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Group Yapı Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Öcal tarafından kuruldu. 

Cb Atlas Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cb Atlas Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Umut Bingöl, Muhammed Karakaya ve Mert Göral ortaklığında kuruldu.

mimaroba atlas vadi ödeme planı Haberi

mimaroba atlas vadi ödeme planı

İstanbul Avrupa yakası Büyükçekmece Mimaroba'da yaşama geçirilen Atlas Vadi 5 blok halinde yükseliyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 dubleks, 4+2 dubleks, 5+1 dubleks ve 5+2 dubleks konut tiplerine yer veriliyor.


Blokların 5,7 ve 8 katlı olarak dizayn edildiği Atlas Vadi Evleri, Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş.'nin ilk projesi olarak inşa ediliyor. Projede son bloğun inşaatı devam ediyor.


Atlas Vida ve Cıvata Sanayi A.Ş. kendi arazisi üzerinde yükselen Büyükçekmece Atlas Vadi'de, 8 bin 750 metrekaresi yeşil alan için ayrıldı. Teslimlerin Ekim 2014'te yapılacağı projede banka kredisi kullanmak için yüzde 25 peşinat vermek yeterli.



Toplamda 152 adet konuttan meydana gelen Atlas Vadi Mimaroba, 11 bin 380 metrekare alana sahip. Projede, fitness,  salonu, squash kortu, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, çocuk...