11 / 05 / 2024

Mimarsinan Köprüsü çökme

Mimarsinan Köprüsü çökme

Büyükçekmece’de Mimarsinan Köprüsü’nde göçük meydana geldi. Yaşanan göçük trafiği felç etti. Olay, dün saat 20.00 sıralarında E-5 (D-100) karayolu üzerinde bulunan Mimarsinan Köprüsü’nde meydana geldi.

Irak'ın en uzun köprüsünde çökme riski var!

Irak'ta, Kerkük-Bağdat kara yolu üzerinde yer alan Dakuk Köprüsü, geçen hafta meydana gelen selde ciddi hasar gördü, köprüde çökme riski var.

Trabzon Tabakhane Köprüsü'nde yıkılma riski!

Trabzon'da kentsel dönüşüm kapsamında su borusunun patlaması sonucu çıkışında çökme meydana gelen ve yıkılma riski buluan Roma dönemine ait Tabakhane Köprüsü'nde incelemeler yapıldı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü yenileme çalışmaları başladı!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde asfalt dökme çalışmaları başladı. Köprüye mastik asfalt dökme işlemi başlarken, asfalt çalışması havadan görüntülendi.

Bursa Kaplıkaya Yaya Köprüsü ile iki mahalle bağlandı!

Yıldırım Belediyesi tarafından Mimarsinan ve Bağlaraltı mahallelerini birbirine bağlamak için yapılan Kaplıkaya Yaya Köprüsü törenle açıldı.

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 55 yıllık Uluçınar Köprüsünün köprü ayaklarında zamanla artan trafik yükü ve art arda yaşanan sel felaketleri nedeniyle meydana gelen çökme ve yıpranmalar nedeniyle trafiğe kapatılacak

Gaziantep Septimius Severus Köprüsü restore edilecek!

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Araban ilçesinde çökme tehlikesiyle karşı karşıya olan tarihi Septimius Severus köprüsünün restitüsyon ve restorasyon çalışmalarının başladığının müjdesini verdi.

İzmir Menemen'de köprü iskelesinde çökme!

İzmir çevre yolunun Menemen kesimindeki köprü iskelesinde çökme meydana geldi. İzmir Valisi Mustafa Toprak, yaşanan kazayla ilgili gece yarısı olay yerine gelerek, incelemelerde bulundu ve bilgi aldı.

Büyükçekmece Mimar Sinan Köprüsü’nü İBB onaracak!

Hasan Akgün’ün çökme tehlikesi olan Mimar Sinan Köprüsü’nün bir an önce yenilenmesini isteyerek, Kolon ve kirişlerde yarılmalar var. İ.B.B Ulaşım Daire başkanlığı Ulaşım Koordinasyon müdürlüğü köprünün onarımını sağlayacak.

Büyükçekmece Mimarsinan Köprüsü’nde göçük!

Büyükçekmece’de Mimarsinan Köprüsü’nde göçük meydana geldi. Yaşanan göçük trafiği felç etti. Olay, dün saat 20.00 sıralarında E-5 (D-100) karayolu üzerinde bulunan Mimarsinan Köprüsü’nde meydana geldi.

Septimus Severus Köprüsü çökme tehlikesi yaşıyor!

Septimus Severus Köprüsü'nün çökme tehlikesi bulunuyor. Gümüşpınar Mahallesi Muhtarı İbrahim Özkan, köprünün asırlardan beri dış tahribatlara ve Sıtma Pınar Çayı'nın sel sularına direnerek günümüze kadar ayakta kaldığını söyledi.

Brooklyn Köprüsü şiddetli fırtına nedeniyle çöktü!

ABD’nin mega metropolü New York’taki Brooklyn Köprüsü’nde şiddetli fırtına nedeniyle alt geçitlerinden birinde çökme meydana geldi. Beş yayanın yaralandığı kazada geçitte de önemli bir hasar oluştu...

Brooklyn Köprüsü çöktü!

ABD’nin mega metropolü New York’taki Brooklyn Köprüsü’nde şiddetli fırtına nedeniyle alt geçitlerinden birinde çökme meydana geldi. Beş yayanın yaralandığı kazada geçitte de önemli bir hasar oluştu

Tarihi Bodrum Köprüsü çökme tehlikesi ile karşı karşıya!

Bergama'da, 2 bin yıl önce Roma İmparatoru Adrianus tarafından inşa edilen ve Bergama Çayı üzerinden geçen Bodrum Köprüsü ve altındaki tüneller, 100 tonluk ağır tonajlı TIR ve kamyonlar nedeniyle çökme tehlikesi yaşıyor.

Mimarsinan Köprüsü çökme Haberi

Mimarsinan Köprüsü çökme

Büyükçekmece’de Mimarsinan Köprüsü’nde göçük meydana geldi. Yaşanan göçük trafiği felç etti.

Olay, dün saat 20.00 sıralarında E-5 (D-100) karayolu üzerinde bulunan Mimarsinan Köprüsü’nde meydana geldi. Büyükçekmece Gölü ile Marmara Denizi’nin birleştiği noktada bulunan köprünün en sol şeridinde yaklaşık 30 santimetrelik göçük oluştu. D-100 karayolunun Edirne istikametinde trafik durma noktasına geldi. Oluşan trafik Beylikdüzü’ne kadar uzadı. D-100 karayoluna çıkan ara sokaklarda da yoğun trafik oluştuğu gözlendi. Meydana gelen olayda herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmadı.

Emniyet ekipleri göçüğün yaşandığı şeritte güvenlik önlemi...