28 / 08 / 2024

mimarsinan merkez imar planı

mimarsinan merkez imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Büyükçekmece İlçesi, 15 Şubat 2013 onanlı 1/5000 ölçekli Mimarsinan Merkez ve Batıköy Mahallesi, Nazım İmar Planı itiraza ilişkin plan bugün askıya çıktı...

Büyükçekmece 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece Merkez, Kumburgaz, Celaliye, Kamiloba, ( Tem Altı ) Tepecik Havzadışı ve E-5 Arası, Mimarsinan Merkez ve Batıköy, Tem Bağlantı Yolu Doğusu Kartaltepe, Güzelce, Bahçelievler, Kumburgaz Etapları Turizm Tesis Alanlarına ve Plan Notu Değişikliğine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Tuzla Merkez imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Merkez Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Manisa'da meclis üyeleri ve STK'lara imar planı çalışmaları anlatıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan ve şehir merkezinde 1989'dan beri yapılmayan Manisa Merkez imar planları belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcilerine anlatıldı.

Artvin Merkez Şehir İmar Planı mahkemelik oldu!

Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasına ilişkin basın açıklaması yaptı. 

Artvin Merkez Şehir İmar Planı mahkemelik oldu!

Yeşil Artvin Derneği, Artvin Barosu ve Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Artvin İl Temsilciliği "Artvin Merkez Şehir İmar Planı" için açılan iptal davasıyla ilgili basın açıklaması yaptı. 

Şişli Merkez 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilatı askıda!

Şişli İlçesi, Merkez Mahallesi, Darülaceze Caddesi ile Çifte Cevizler Caddesi Kesişimi Yol, Kavşak Düzenleme Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.bugün askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Merkez imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan İlçesi, Merkez Mahallesi, 29 ada, 11 parsel, 40 ada, 9 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı...

Çorum Mimarsinan imar değişikliği istiyor!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Belediye Başkan Adayı Kenan Şahin, seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Mimarsinan Mahallesi sakinleri, imar planının değişmesi gerektiğini istediler.

Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa Merkez Mahallesi, 1319 ada, 3 parsel ve güneyindeki tescil dışı alanın bir kısmı ile 1313 ada, 4, 5, 6, 7 ve (11) parsellere ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Ümraniye 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Ümraniye 1/5000 ölçekli Merkez Revizyon Nazım İmar Planı'nda Enerji Nakil Hattı etki alanındaki parsellere ve plan notu değişikliğine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Ümraniye Merkez Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıktı!

Ümraniye 1/5000 ölçekli Merkez Revizyon Nazım İmar Planı'nda Enerji Nakil Hattı etki alanındaki parsellere ve plan notu değişikliği askıya çıktı...

Avcılar Merkez imar planı askıya çıktı!

Avcılar Merkez Mahallesi, 4711 parsel ve Bitişiğindeki Tescil Dışı Alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Hadımköy toplulaştırma alanlarına ilişkin imar planı askıda!

Arnavutköy Hadımköy Merkez Bölgesi Plan Notlarında Toplulaştırma Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı..

mimarsinan merkez imar planı Haberi

mimarsinan merkez imar planı


İstanbul Büyükçekmece İlçesi, 15 Şubat 2013 onanlı 1/5000 ölçekli Mimarsinan Merkez ve Batıköy Mahallesi, Nazım İmar Planı itiraza ilişkin 13 Eylül 2014 tasdik tarihli plan bugün askıya çıktı. İmar planı 28 Mayıs 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...