02 / 05 / 2024

Mimarsinan OSB nerede

Mimarsinan OSB nerede

Kayseri Mimarsinan OSB'nin, farklı büyüklüklerde 368 parseli bulunuyor. Parsellerden dokuzunun yatırımcı beklediği bölgede, son bir yılda 40 işletme faaliyete geçti. OSB'de, yeni firmaların devreye girmesiyle istihdamın beş yıl içinde 10 bin kişiye ulaşacağı tahmin ediliyor.

Kayseri Mimarsinan OSB 8 yılda kıymetlendi!

Kayseri Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Başkanı Mustafa Boydak, Mimarsinan OSB 'nin Kayseri sanayisi adına bir açılım kapısı olduğunu söyledi.

Mimarsinan OSB'de yatırımlar devam ediyor!

Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri OSB'den sonra sanayi yatırımlarının giderek yoğunlaştığı ikinci bölge konumda. OSB, şimdiden Orta Anadolu'da geleceğin önemli sanayi merkezlerinden biri olmaya başladı.

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura yeri ve saati!

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan 2020 kura yeri ve saati haberimizde yer alıyor. TOKİ Kayseri Melikgazi kuraları nerede çekilecek? Mimarsinan TOKİ kura saati ne zaman?

Kayseri Mimarsinan OSB'ye 20 milyon liralık yatırım!

Kayseri'de yer alan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'ne bu yıl 20 milyon TL'lik yatırım bütçesi ayrıldı.

İncesu OSB Bölgesi’ne Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ), Kayseri Organize Sanayi Bölgesi ve Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi’nin ardından İncesu OSB Bölgesi’ne de Meslek Yüksekokulu kurulması için çalışmalar başladı. 

Kayseri Mimarsinan OSB'de 3.4 milyon TL'ye icradan satılık tesis!

Kayseri İli, Melikgazi İlçesi, Mimarsinan Mahallesi, Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan tesis vasıflı gayrimenkul 3 milyon 485 bin 190 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

TOKİ ve Karaman Belediyesi'nin birlikte hayata geçirdiği Karaman OSB projesi toplamda 428 adet daireden meydana geliyor. Peki, Karaman OSB TOKİ kurası nerede?

Kayseri Mimarsinan OSB'deki 9 parsel yatırımcısını bekliyor!

Kayseri Mimarsinan OSB'nin, farklı büyüklüklerde 368 parseli bulunuyor. Parsellerden dokuzunun yatırımcı beklediği bölgede, son bir yılda 40 işletme faaliyete geçti. OSB'de, yeni firmaların devreye girmesiyle istihdamın beş yıl içinde 10 bin kişiye ulaşacağı tahmin ediliyor.

Kayseri Mimarsinan OSB'deki camii Nisan ayında açılıyor!

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Mimarsinan OSB'deki 10 bin kişilik caminin 2017 yılı Nisan ayına açılacağını söyledi

Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede toplamda 250 adet dairenin emeklilere özel satışa çıkarıldı. Peki Kayseri Mimarsinan TOKİ Emekli Evleri kura çekilişi nerede?

Emekli TOKİ Kayseri Mimarsinan Evleri kurası nerede?

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı TOKİ Kayseri Mimarsinan' da ödeme planına göre 240 aya kadar vade sağlanıyor. Peki Emekli TOKİ Kayseri Mimarsinan Evleri kurası nerede?

TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura çekilişi nerede?

Toplamda 250 adet dairenin emekliler için satışa çıkarıldığı projede aylık taksitler 180 aydan 240 aya kadar değişiyor. Peki TOKİ Kayseri Mimarsinan Emekli kura çekilişi nerede?

Kayseri Mimarsinan OSB'deki camiinin inşaatı bu yıl içinde tamamlanacak!

Mimarsinan OSB Müteşebbis Heyet Toplantısı Kayseri Sanayi Odası İştiraki olan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi 2016 yılı ilk Müteşebbis Heyet Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda cami inşaatı konuşuldu.

Mimar Sinan OSB'de istihdam 10 bin kişiye çıkacak!

Mimarsinan OSB'de inşaat halindeki 109 yeni işletmenin de devreye girmesiyle 5 bin olan istihdamın ikiye katlanması bekleniyor. Altyapı hizmetlerinin de yıl sonuna kadar bitmesi hedefleniyor.

Referans Tuzla nerede?

Referans Tuzla nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Proje Tuzla Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla sahil, Tuzla metro, yüksek hızlı tren, Viaport AVM, Tuzla OSB, E5 Karayolu ve TEM Otobanına yakın mesafede yükseliyor...

Mimarsinan OSB nerede Haberi

Mimarsinan OSB nerede

Temelleri Kayseri'de 1998 yılında atılan Mimarsinan Organize Sanayi Bölgesi, ekonomik ve toplumsal kalkınmanın birlikte gerçekleştirilmesine katkıda bulunmak amacıyla başlangıçta 450 hektarlık alan üzerinde oluşmaya başladı. Altyapı çalışmalarına 2006 yılında başlanan bölge, şehir merkezine 12 kilometre mesafede ve Mimarsinan Kasabası sınırları içinde kuruldu. 

Kısa sürede yatırımcıların ilgi odağı haline gelen OSB'ye talepler dikkate alınarak, 150 hektarlık daha genişleme alanı eklendi. Yüzde 100 Kayseri Sanayi Odası iştiraki olan bölge, katılımcılarına çağdaş, yenilikçi ve kaliteli hizmetler sunma vizyonuyla çalışmalarına devam ediyor. 


Bölgemizde, değişik büyüklüklerde 368 sanayi parseli var. Bu parsellerden dokuzu yatırımcı bekliyor. Bugüne kadar 170 firma faaliyete geçti. Bu firmalar, genelde inşaat, mobilya, gıda, metal, mermer, plastik, çelik kapı, tekstil, elektrik elektronik ve cam sektörlerinde faaliyet gösteriyor. Yüzden fazla proje uygulama ve inşaat....