11 / 05 / 2024

Mine Kalpakçıoğlunun köşkü

Mine Kalpakçıoğlunun köşkü

Mine Kalpakçıoğlu, Kandilli'de oturduğu 4 katlı köşkünün arka bahçesinde organik tarım yapıyordu. Domates, maydonozla başladığı bu işi büyütmüş, küçük bahçesini bostana çevirmişti. Şimdi yetiştirdiği meyve ve sebzeleri yakınlarına hediye ediyor.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Par Studıo Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Par Studıo Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bersu Çelik, Gaye Kepiç ve Metin Halifeoğlu ortaklığında kuruldu.

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ck Köseoğulları İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Köse tarafından kuruldu.

2023 TYP Haziran alımları başlıyor! O kaymakamlık 100 kişi alacak! Başvurular 2 gün sonra! 

Binlerce kişinin merakla beklediği 2023 TYP Haziran ayı alımları başlıyor. O kaymakamlık İŞKUR üzerinden 100 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. İşte TYP personel alımı başvuru şartları.

Hatice Kolçak'tan şok eden gram altın tahmini! O rakama çıkınca satacağım!

Hatice Kolçak'tan Gram Altın tahminleri geldi! Gram altında rekor tahmin: "O rakama yükseldiğinde satacağım!" İşte ayrıntılar...

Küçük, konforlu ve pratik Seat İbiza'ya uygun imkanlarla sahip olun! İbiza'ya Nisan ayında zam geldi mi?

İyiliğe ve pratikliğe, viraj alma dinamiklerinden daha fazla önem veriyorsanız, bu sizin için en küçük araba olacaktır.  Çoğu küçük araç alıcısının talepleri göz önüne alındığında, SEAT sizin istediğiniz araba olacak.

İş arayanlara müjde üstüne müjde! O Bakanlık rekor sayıda personel alacak! Az önce açıklandı! Başvuru ekranı burada!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, iş arayanlara büyük müjdeyi verdi. Bakanlık, tam 100 kişilik personel alımı yapacağını duyurdu. 3 Şubat tarihinde yapılan duyuruda 100 kişilik kadro için başvuruların 15 Şubat ile 2 Mart arasında yapılabileceği belirtildi. İşte detaylar...

Dikkat, bu fırsatı kaçırmayın! O bakanlık müfettiş ve uzman yardımcısı alacak!

Kamuda çalışmak isteyenler için, senenin bitmesine dakikalar kala müjdeli bir haber daha geldi. Evet bir bakanlık daha ilana çıkarak, müfettiş ve uzman yardımcıları alacağını duyurdu.

Asgari ücrette 'O tutar kırmızı çizgimiz' demişti! Tepkiler sonrası yeni açıklama

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'ın TRT haber yayınında, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı olarak açıklanan 7.785 lirayı asgari ücret görüşmesinde “kırmızı çizgileri” göstermesi vatandaşın tepkisini topladı. Tepkilerin ardından Atalay tarafından yeni bir açıklama yapıldı.

Studıo Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Mimarlık Limited Şirketi Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Salah Boumahra tarafından kuruldu.

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Merops Desıgn Studıo Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gültekin ve Süleyman Özdemir ortaklığında kuruldu.

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gaf Studıo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mine Kalpakçıoğlunun köşkü Haberi

Mine Kalpakçıoğlunun köşkü

Mine Kalpakçıoğlu, Kandilli'de oturduğu 4 katlı köşkünün arka bahçesinde organik tarım yapıyordu. Domates, maydonozla başladığı bu işi büyütmüş, küçük bahçesini bostana çevirmişti. Şimdi yetiştirdiği meyve ve sebzeleri sepetler için yakınlarına hediye ediyormuş. Birkaç dostunun teşvik etmesiyle organil yiyecek işine girmeyi düşünüyormuş.