03 / 05 / 2024

Dikkat, bu fırsatı kaçırmayın! O bakanlık müfettiş ve uzman yardımcısı alacak!

Dikkat, bu fırsatı kaçırmayın! O bakanlık müfettiş ve uzman yardımcısı alacak!

Kamuda çalışmak isteyenler için, senenin bitmesine dakikalar kala müjdeli bir haber daha geldi. Evet bir bakanlık daha ilana çıkarak, müfettiş ve uzman yardımcıları alacağını duyurdu.



Kamuda memur olmak hayali kuranlar için bir fırsat kapısı daha açıldı. Türkiye’deki devlet kadrolarına alınacak personelle ilgili bir duyuru daha geldi.

Duyuruyu yapan ise bu kez Hazine ve Maliye Bakanlığı oldu. Bakanlık, sınav sistemiyle bünyesine taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere 150 uzman yardımcısı ve yine sınav sistemiyle 150 de müfettiş yardımcısı alacağını duyurdu.

Kamuda görev yapmak isteyenleri heyecanlandıran bir haber daha yılın son saatlerinde geldi.

Yapılan açıklamaya göre Hazine ve Maliye Bakanlığı, 150 defterdarlık uzman yardımcısı ve 350 müfettiş yardımcısı istihdam edeceğini duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı öncelikle Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki defterdarlıklarında boştaki kadrolar için sınav sistemiyle 150 uzman yardımcısı alacak.

Hazine ve Maliye Bakanlığı bunun dışında, Vergi Denetim Kurulu Başkanlığının ilanına göre de 350 vergi müfettiş yardımcısını yine sınavla bünyeye alacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön